Recenzia na eshop eoblecenie.com

nisata
28. nov 2024

Dobry deň, mate niekto dobre skusenosti s tymto eshopom?

Chcela by som sa podelit o moju velmi zlu a neprijemnu skusenost s tymto eshopom. Objednavala som si 7ks šiat ktore mi prisli teda v uplne hroznej kvalite. Jedny boli pouzitelne a tie som si nechala. Zvysne som vratila na vlastne naklady na uvedenu adresu na ich stranke cez GLS. Do 30 dni mi mali byt peniaze vratené. Už prešlo cez 30 dní a teda peniaze stale nemám na svojom účte. Skusala som volat aj pisat email a jedine kde sa mi ich podarilo skontaktovat bolo cez fb stranku ale jednanie 0 bodov a stale neviem ci sa mojich penazi dockam.

Na eoblecenie.com som nakupovala prvy a aj posledny krat.

viestta
28. nov 2024

Ja by som napisala recenziu na cloveka, ktory odtial objedna. Lichotiva by nebola. Vsak ta stranka je od zaciatku az po koniec viac ako podozriva.

zobaka
28. nov 2024

viac krat sa to tu riesilo, su to podvodnici, pozri stare temy, posielaju zle usite oblecenie z pvc materialov, casto malicke napr. velkostou ako na 6 rocne dieta, alebo krivo usite rukavy, mne vratili peniaze az po xy pisani emailu, postovne ma stalo okolo 12 eur, lebo to bolo potrebne kdesi do Bulharska vratit, este v tej dobe, ale vzdy sa najde niekto kto sa nachyta

maranco
28. nov 2024

@nisata doména je registrovaná v Karibskom mori na ostrove Svätý Krištof a Nevis s utajeným vlastníkom, zmluvu si uzavrela s bulharskou firmou, môžeš kontaktovať bulharskú obdobu našej SOI.

nisata
autor
29. nov 2024

@viestta ja som mala od znamenej dobru recenziu ze aj peniaze jej boli vratene ked jej nieco nesadlo. Ale uz teraz si mozem lej hlavu buchat o hlavu. Doplatila som na impulzivny nakup a uz teda stranky vzdy budem dopredu preverovat