Rebel kids

lia2022
2. feb 2023

Chcela by som sa opýtať žien, ktoré objednávajú zo stránky Rebel Kids ako to tam vlastne funguje..Uvedú, že dnes budú na stránke zverejnené novinky, chcem objednať a už neni veľkosť ktorú by sme potrebovali. To ľudia tak rýchlo stihnú rozobrať alebo koľko kusov z daného výrobku vlastne ušijú, keď ráno dajú produkt na stránku a už poobede nieje? Ešte by ma zaujímalo či jediný spôsob platby je online a dopravy packetou? Ako často bývajú zverejnené nové veci? Nemám v tom vôbec prehľad. Ďakujem za každé informácie lebo ma to veľmi zaujíma 😁.

dejna_
2. feb 2023

@lia2022 áno väčšina kusov sa ráno rozchyta medzi ženami / asi nerobia veľa kusov 🤷...ja som dala vždy platbu vopred a packeta doručenie. S vecami som spokojná, sú kvalitné.

lia2022
autor
2. feb 2023

@dejna_ ďakujem veľmi pekne. Neviete prosím vás zhruba ako často pridávajú novinky na stránku?

dejna_
2. feb 2023

@lia2022
@lia2022 ja ich sledujem na FB tam to často dávajú v predstihu ale väčšinou tak raz za štvrť roka dajú novú kolekciu ..ale je to ako hovoríte ráno o 7 ženy už nakupujú a za chvíľu to je vypredané 🤷

lia2022
autor
2. feb 2023

@dejna_ Čakám na jarnú kolekciu , pribudnú 2 čiapky, 2 x tunel, jeden nátelník a ešte ani z toho sa nič neujde 🤣. Možno zase nabudúce. Ďakujem vám veľmi pekne

dejna_
2. feb 2023

@lia2022 doslova keď napíšu od 7 spustia predaj tak 6:45 treba už pozerať ich stránku
.my s kamoškou sme tak čakali na bundy prechodné ...šoférovala som a piplo že už 😅 tak šup odstaviť a objednať ..a o pár minút už neboli čísla a poobede už nič

lia2022
autor
2. feb 2023

@dejna_ Dobre vedieť 😁. Musím si dať na budúce na to väčší pozor 😋. Z jednej strany je to oničom takto že veľa ľudí má smolu ale z druhej strany sa mi to páči že to nemá na sebe každé druhé dieťa. Zrejme je skutočne z každého pár kúskov a dosť.