Prosím radu od blogeriek - tvorba obsahu na Instagrame

25. apr 2023

Ahojte, potrebujem poradiť od šikovných báb ktoré sa venujú tvorbe obsahu na Instagrame či pod. 🙂
Hľadám nejakú dobrú overenú aplikáciu, v ktorej pôjde ľahko vytvárať fotky ( najmä citaty). Vyskúšala som už všetko možné a zatiaľ mi nič uplne nevyhovuje, no nie som tak skúsená a hlavne technicky zdatná. Chcem poradiť preto od niekoho kto toto robí pravidelne a nie len príležitostne- pravdaže si viem vytvoriť obrázok s textom ale ide mi skôr o to, mat uchovanu šablónu s mojim logom, aby som sa vždy vedela už len ku tomu vrátiť a napísať nový text ( citát).
Väčšina aplikácii ktoré som skúsila, aj keď uložím šablónu tak keď idem písať text zase musím nanovo dávať písmo a všetko ostatne a tým pádom už sa to ťažko dá urobiť tak ako to predosle, ak rozumiete čo tým myslím. Je pre mna dolezite aby na mojej stránke vyzerali všetky foto rovnako, čo sataka umiestnenia loga, písma atd. Teda hľadám niečo, čo si otvorím, budem mat uložené, vpisem do toho nový text a uložím.
Ďakujem veľmi pekne 🙂

anonymanonym
25. apr 2023

Canva

lindous
25. apr 2023

Presne tak, Canva... spolupracujem na jednom projekte a pre každý ročník robím novú grafiku a tú potom využívam celý ten ročník... mám ju tam uloženú vo svojich projektoch, vždy si ju zduplikujem a len mením dátumy, info, prípadne foto 🙂

lelelienka
25. apr 2023

Pridavá sa k fanusikom - Canva. Od vianocnych pohladnic, cez rozne letaciky az po ilustracie ku knizke, vyuzivam casto a na vsetko mozne 🙂 Super easy, kvantum sablon, obrazkov, vsetky dizajny mas ulozene, ja mam platenu verziu, ale aj v zakladnej vies urobit velmi vela.

t1nusa
25. apr 2023

určite Canva, lepší grafický editor nepoznám popravde ☺️ resp. je to podľa mňa tá najlepšia voľba aj pre začiatočníkov, kde si vieš vytvoriť naozaj čokoľvek už aj vo free verzii

esfera
25. apr 2023

Ak to nepotrebujes na uplne profi urovni, da sa vyhrat aj v Power Pointe. Tiez si tam vies pripravit sablonu a dalej snimku editovat podla potreby.

lelelienka
25. apr 2023

@esfera To naozaj neodporucam, ked su zdarma ovela lepsie a hlavne user friendly editory… v power pointe sa strasne natrapi s tym, co inde spravi ovela krajsie a jednoduchsie a rychlejsie. Naozaj, neradili by sme jej inak, keby to nebola pravda 😉

anonymanonym
25. apr 2023

@esfera robit nejaku grafiku v power pointe by ma slahlo. Na to by som nemala nervy. PP je super na prezentacie, ale grafiku jedine v canve. Teda taku na laickejsej, ale obstojnej peknej urovni. Profi grafici zas vyuzivaju ine programy.