Dobrý deň,
máme problémy s vrátením zálohy, ktorú sme uhradili za apartmán. Viackrát sme kontaktovali ubytovateľa, ale stále sa len vyhovára. Kontaktovali sme aj stránku booking.com, ale ani písomná komunikácia s nimi nie je nič moc. Našli sme len možnosť cez live chat, ale ani to k ničomu nevedie. Mali ste niekto taký problém? Ako ste to riešili? Neviete niekto tel. čislo, kde by sa dalo priamo s niekým kompetentným na booking-u hovoriť alebo priamo ísť do nejakej ich kancelárie ? Ďakujem za pomoc.
Česká infolinka slúžiaca aj pre SR +420 239 018 307
Potrebuješ číslo rezervácie a PIN kód rezervácie (budeš to zadávať do mobilu na spojenie s operátorom). Pozor, to spojenie môže trvať aj cez 10 minút, kým ťa spojí s operátorom, kvôli vyťaženosti, takže s tým treba počítať.
A si si ista ze mas narok na vratenie zalohy? Ja som booking prave vcera kontaktovala cez live chat a teda nemozem sa stazovat, problem bol promptne vyrieseny k nasej spokojnosti...
@adka2112
ja som s nimi riešila problém minulý rok
platba do Čiech, fixná suma bola dohodnutá v EUR, presnú sumu si mali stiahnuť z karty, no strhli si o 25,- € viac, lebo "kurzový rozdiel"
mesiac som sa s nimi naťahovala
Booking sa vyhováral na ubytovateľa, že to máme riešiť s ním a ubytovateľ tvrdil, že oni si strhli presne, lenže v CZK
potom som spomenula obchodnú inšpekciu a zrazu sa mi peniaze vrátili, nie síce presná suma, ale aspoň niečo
@adka2112 a o aku sumu ide?
S bookingom som sa raz dotahovala otrasne potom, čo ma jeden hotel obtiahol o peniaze. Milión mailov a telefonátov. Raz mi na telefóne povedali, že ich určite dostanem späť, lebo viacero ľudí malo ten istý problém. Nakoniec mi ponúkli 25€ 🤣 ešte som sa potom dotahovala o tom, aby uverejnili môj negatívny review. Zaujímavé, že pozitívne sú hneď uverejnené, ale toto bol strašný problém.
V živote by som sa uz nepúšťala do tohto nekonečneho psycha s výsledkom 25€, radšej rovno zabudla na tie peniaze
Zober si 30 minút na každý telefonát s tým, že čo sa povie aj tak sa najskôr nestane...10x... To si tie peniaze skôr zarobis inde, fakt
Ale tak ti dám radu, jedine písomná komunikácia. Na call centre ti povedia hocičo v štýle bla bla
@ivkazba ahoj, ja mam problem, ze niekto zadal moju adresu a o 23:30 mi chodia zvonit turisti. Mam dve decka, krpatu vzdy zobudia a mna tiez. Pisala som uz 3 staznosti a nic, skusala som volat na ine cislo ako pises ty ale tam po mne automat chcel cislo rezervacie alebo pin, ja vsak nic take nenam. Viem sa spojit s operatorom aj bez toho? Vdaka. Lebo uz som zufala
@skorpionica Polícia toto nevie vyriešiť? Obrátila by som sa tam. Ani na email nik nereagoval?
@mimka1402 tri staznosti som pisala bookingu, aj priamo ubytovaniu, kedze pod ubytovanim je moznost kontaktovat priamo ubytovanie, aj ked teda bohuzial priamo email sa tam neuvadza. A nikto sa neozval. Neviem si predstavit ako inak by to policia riesila kedze booking tu nema ziadnu kancelariu 🤷♀️
@skorpionica Myslím, že skôr niekto zareaguje než na teba, neviem, skúsila by som.
Prosím vás nemá tu niekto skúsenosť, že mu peniaze z účtu odišli ale rezervacia sa nepodarila? nemáme ani čislo rezervácie ani pin ani peniaze a teda ani ubytko, ktoré som bookovala vcera a malo byt na dve noci a teda vcera a dnes. To ubytko je na stranke obsadené v tomto termíne. Od vcera vecera to riesim, ale neuspesne. Peniaze mi realne odišli vcera vecer hned pri platení s kartou cez ich stranku :(
A neskúšala si sa skontaktovať priamo s ubytovaním? Veď cez google by sa to malo dať niekde zistiť, lebo ak platba prešla, ubytovanie by ste mali mať zarezervoavné
Prišla mi odpoveď z booking.com, že neevidujú ziadnu rezervaciu a ze peniaze mi budu vrátene do 15 pracovných dní...tak už len dúfať, ubytko sme našli iné.
@bluered17 prosim ta ako si sa s nimi spojila nakoniec? Mozes mi dat na nich kontakty? Lebo to ceske cislo a vyssie uvedeny email uz nefunguje. Dakujem.
@adka2112 nám nevrátili zálohu ešte z apríla! A to sa vtedy pobyt musel zrušiť kvôli covidu, nie kvôli nám. Už som sa tým zmierila☹