Ahojte, toto sa mi včera stalo, keď som sa chcela prihlásiť na instagram. Používam stále rovnaké zariadenie, ale inkognito režim. Naozaj to bude trvať len pár dní, alebo sa môžem s mojim účtom rozlúčiť?
Nikto sa ti nikam nedostal. Jasne sa to tam píše. Prihlásila si sa z neznámeho zariadenia (inkognito režim) a preto instagram automaticky zablokoval prístup k nastaveniam aby si nemohla zmeniť heslo, email atď. keďže oni nemajú ako vedieť ze si to ty
@vanilkovazmrzka nepodarilo sa mi prihlásiť a nikto sa mi tam nedostal, tu je problém niekde úplne inde.
@lenkaxyz9 nemas ulozene heslo na inom zariadeni, z ktoreho sa vies prihlasit? Podla mna ak sa tam nedostanes a nezmenis heslo, uz sa sotva do toho uctu dostanes
@vanilkovazmrzka nemám 😭 nechápem že píšu že nemám prístup len k určitým nastaveniam, keď na nemám prístup do účtu vôbec, po zadaní kódu čo mi prišiel na telefónne číslo mi zobrazí len centrum pomoci so všeobecnými informáciami.
@lenkaxyz9 este by si mohla skusit prihlasit sa cez zabudnute heslo. Menila si telefon alebo preco ta odhlasilo?
@vanilkovazmrzka skúšala som cez zabudnuté heslo, nejde to. Nemenila som telefón, prihlasujem sa cez prehliadač v inkognito režime, preto to vždy vyhodnocuje ako neznáme zariadenie. Doteraz s tým ale problém nebol.
@lenkaxyz9 a normalne cez appku si sa skusila prihlasit?
@vanilkovazmrzka ty vnímaš čo píše či len tak trieskaš aby reč nestala? Jasne ti už pár krát napísala ze sa vždy prihlasuje iba cez inkognito režim a ty si furt ideš svoje 😂
Dobrý deň ja zas mám problém že keď dám prihlasovacie údaje na Instagram tak dám potom ďalej že som zabudol heslo a potom ďalej vipise cez telefón riešiť alebo sms keď dám cez telefón nejde keď dám cez sms tak vipise pre vaše nastavenia zabezpečenia nemôžem poslať odkaz na toto číslo čo mám robiť
Ked sa ti podarilo prihlasit, zmen si heslo a nastav dvojfaktorove overovanie. A resetni si heslo aj na facebooku ak mas. Nestretla som sa s tymto konkretne, ale podla toho co ti pise sa mozno niekto dostal do tvojho uctu.