Problém s prihlásením na Facebook

kristinastu
28. dec 2024

Ahojte mám menší problém 🙂. Len tak ma samo od seba odhlásilo z Facebooku (nie aplikácia) a neviem si spomenúť na heslo. Samozrejme kód som si dala zaslať na email (ešte pokecový ktorý je funkčný) ale tam mi nič nechodí. Skúšala som sa prihlásiť podľa rád na Facebooku že zo starších zariadení cez ktoré som sa niekedy prihlásila. Neberie mi to aktuálny telefón ani starší a ani dokonca notebook všade mi píše že neevidujú dané zariadenie že som sa z neho niekedy prihlásila čo je samozrejme blbosť. Paradoxom je že na aktuálnom telefóne som prihlásená na messenger (aplikácia) úplne v pohode ale keď sa chcem tadiaľ dostať k profilu tak mi vyhodí tabuľku aby som sa prihlásila a nedá sa tadiaľ zmeniť heslo. Hnevá ma to lebo mám ho od začiatku a mám tam kopec vecí.
Písala som aj na azet podporu že mi nechodia emaily z Facebooku ale z daných možnosti nebol v ničom problém.
Asi tak dva roky dozadu sa mi snažil niekto prihlásiť do účtu tak som si zmenila heslo a dala rôzne zabezpečenia z tých čo si pamätám bolo že pošlú link s prihlásením kamarátovi ktorého som označila alebo tam boli rôzne otázky na ktoré som musela odpovedať ale neviem sa k tomuto dostať. A ďalšia vec že email na azete je funkčný používam ho ako prihlasovací do účtu ale emaily z Facebooku mi tam nechodia. Za odpovede ďakujem