Ahojte prosím vás začalo mi nedávno vyskakovať toto a mám pocit že mi niekto hekol FB. Keď som dala ukladať len do môjho zariadenia tak to prestalo. Dnes to začalo vyskakovať môjmu priateľovi a obviňuje má že kvôli mne už hekli účet aj jemu? Po zobrazení tohto okna sa ledva dostať do messengeru. Viete prosím že čo to je?
@kkkovac ahaa dobre ďakujem. Ja som tiež toho názoru že je to len nejaká aktualizácia neviem prečo mne nadáva za vírus 🤦
@natalia22850 ved to je normalny update.. 😂
@natalia22850 ahoj,ide o novu aktualizaciu,,vyskakuje to vsetkym,,vygoogli si to,,su o tom aj clanky,,neviem kde ci na topkach alebo kde som citala clanok k tomu..nejde o ziadne napadnutie,len novy bezpecnostny prvok,,priprav sa, vyskoci ti to na kazdom zariadeni - heslo si niekde poznac,az budes menit mobil,budes to musiet zadat,,inak papa historia chatu...ja uz som si zadavala na mobile, notebooku aj pc,,otrava,no co uz
bez urazky, partner asi nebude najostrejsia ceruzka v peracniku, ked ta obvinuje, ze kvoli tebe mu hekli messenger.. :D
@natalia22850 ahoj, po novej aktualizacii sa asi messenger rozhodol, ze si zacne viac vazit uzivatelov a tak preto historiu cetov alebo konverzacie zacal chranit heslom.. nikto sa ti nehackol a ak mas ten pocit tak chod do nastaveni a vyhladaj v nastaveniach kolonka heslo a zabezpecenie funkciu 'kde ste prihlaseny' a ak to nie si len ty tak to zariadenie odhlas a heslo si zmen po pripade nastav to dvojite overovanie..🙂 snad som pomohol