Problém s messengerom

natalia22850
20. jan 2024

Ahojte prosím vás začalo mi nedávno vyskakovať toto a mám pocit že mi niekto hekol FB. Keď som dala ukladať len do môjho zariadenia tak to prestalo. Dnes to začalo vyskakovať môjmu priateľovi a obviňuje má že kvôli mne už hekli účet aj jemu? Po zobrazení tohto okna sa ledva dostať do messengeru. Viete prosím že čo to je?

kkkovac
20. jan 2024

@natalia22850 ahoj, po novej aktualizacii sa asi messenger rozhodol, ze si zacne viac vazit uzivatelov a tak preto historiu cetov alebo konverzacie zacal chranit heslom.. nikto sa ti nehackol a ak mas ten pocit tak chod do nastaveni a vyhladaj v nastaveniach kolonka heslo a zabezpecenie funkciu 'kde ste prihlaseny' a ak to nie si len ty tak to zariadenie odhlas a heslo si zmen po pripade nastav to dvojite overovanie..🙂 snad som pomohol

natalia22850
autor
20. jan 2024

@kkkovac ahaa dobre ďakujem. Ja som tiež toho názoru že je to len nejaká aktualizácia neviem prečo mne nadáva za vírus 🤦

sweet20
20. jan 2024

@natalia22850 ved to je normalny update.. 😂

babydesire
21. jan 2024

@natalia22850 ahoj,ide o novu aktualizaciu,,vyskakuje to vsetkym,,vygoogli si to,,su o tom aj clanky,,neviem kde ci na topkach alebo kde som citala clanok k tomu..nejde o ziadne napadnutie,len novy bezpecnostny prvok,,priprav sa, vyskoci ti to na kazdom zariadeni - heslo si niekde poznac,az budes menit mobil,budes to musiet zadat,,inak papa historia chatu...ja uz som si zadavala na mobile, notebooku aj pc,,otrava,no co uz

crazy_cat_lady
22. jan 2024

bez urazky, partner asi nebude najostrejsia ceruzka v peracniku, ked ta obvinuje, ze kvoli tebe mu hekli messenger.. :D