Dobrý večer, chcem sa vás spýtať či aj vám nejde na msg keď si s niekým píšete fotky v konverzácii a upravovanie fotiek ak chcete niečo poslať...? Skúšal som si ho aj aktualizovať, reštartovať mobil a nič stále nejde viete niekto ako by som si to mohol dať naspäť alebo niečo spraviť v nastaveniach? Mojej priateľke to ide aj jednému kamarátovi ale veľa ľuďom nie 🤔
Áno, veľa ľuďom to nejde, ide o problém Európskej únie - robili nejaké zmeny v pravidlách o využívaní osobných údajov.
@skarli na notbuku keď sa prihlasiš malo by to ísť len na mobile to nefunguje.
Fotky ktoré si poslala dá sa jedine tak vyhladať že v konverzacii musis kliknuť na poslednu fotku a začni to listovať do prava..keby si musela vela listovať nazad a nemaš na to nervy pošlete si daakú novu fotku..😊
@ninusa221 ja som to urobila na zaklade rady v tej teme a naozaj to pomohlo. Preinstalovala som aj mame, aj muzovi a tiez pomohlo obom.
@chantalka86 ja mám tiež iphone, odinstalovala som, nainštalovala som a fotky tam boli. No nie na dlho, asi tak na 5 min a zase to zmizlo 😂
@barus26 oj, pravdu mas
@barus26 ani ja to uz nemam 🤭
@jenny224 aha taaaak,,tam je pes zakopany..boze moj,najprv ti nieco daju potom ti to vezmu..
@skarli mne tu radili nak si to preinstalujem zevraj na iPhone to ide len som nemala na to čas😂🙏🏼