Mam trosku problem a neviem kam sa obratit, mozno viete.. Takze FB mam od zaciatku (este z doby dinosaurov) a funguje vsetko ok, teraz tam mam uz napojeny aj firemny ucet. ALE po 6+rokoch som sa prihlasila do Instagramu, a ten je podla vsetkeho nejakym sposobom hacknuty. Cize po prihlaseni a sparovani mi hned bolo jasne, ze je zle.. 2000+sledovatelov, 3000+ sledovanych, vsetko usa a tak... za par minut co som prechadzala nastavenia a chcela vymazat tieto veci, ma zablokovalo za nejake "porusenie, zneuzitie a neviem co"- Insta, aj FB... a musela som sa overit, ze som to ja aj to sami podarilo, iba ked som z mt odinstalovala instagram, nasledne po overeni totoznosti som ho radsej aj odpojila od FB uctu..
No ale k veci, nenasla osm nikde ziadny kontakt na Metu... kde by mi s tym insta pomohli? FB som presnorila a nic... aj co sa mi podarilo bez prihlasenia na insta :DDD Problem je ze neviem si urobit k FB novy ucet :DDD nepusti ma urobit novy z nejakeho dovodu, rovno ma chce prihlasit do stareho.
Popravde kvoli tomu firemnemu kontu velmi nechcem s tym robit pokusy, este ma to uplne zablokuje...
Dakujem skusenejsim :D