Problém s DM aplikáciou

8. nov 2024

Mám na iPhone aktualizovaný najnovší softvér 15.8. Inú aktualizáciu mi nejde anilen spustiť keďže príše že tento je aktuálny.

Toto mi píše pri vstupe do dm aplikácie, skúšala som si ju aj odinštalovať. Neviete poradiť?

paradajkova
8. nov 2024

Bohuzial, v tomto pripade uz nic nezmozes, jedine kupit novsi iphone. Oni sa rozhodli, ze uz tuto verziu podporovat nebudu.

maranco
8. nov 2024

Aktuálna verzia OS je 18.

autor
8. nov 2024

@paradajkova :((( tak to ma asi viac ľudí problem rovnaký

autor
8. nov 2024

@maranco píše mi na 15,8 že je aktuálny … jooooj toto ma mrzi :((( telefon slúži ako má a nemám dôvod ho meniť

maranco
8. nov 2024

To máš bežne že výrobca sa vykašle vydať aktualizáciu pre staré zariadenie, aby donútil ľudí kupovať nový výrobok.

dejka77
8. nov 2024

Toto sa stalo aj mne. Zaujimave, ze sa ti to takto zobrazilo. Ja som tam mala, ze musim mat iOS 16 alebo viac. Ukazalo mi to pri viacerych aplikaciach.
Nastastie manzel potreboval novy mobil, tak mi kupil vyssiu radu a zobral si moj.

lila246
8. nov 2024

no pise ti ze pre verziu iOS 15 už nie je mozne pouzivat. ty más 15.8, to stale spadá pod 15. musela by si mat verziu iOS aspoň 16, takže konrketne napr 16.1 alebo 16.2, atď :/

renatka100
9. nov 2024

Nemusis ist cez aplikaciu ale prihlas sa na stranke vsetko tam ide rovnako. Aj mne to takto zostalo a hadam si kvoli tomu nebudem kupovat novy relefon.