Ukazuje mi že daný človek pridal príbeh na IG
Keď na to kliknem napíše tam: toto médium už nieje dostupné
Takže vlastne ten príbeh vôbec nevidím.. iba vidím že niečo pridal okolo tej profilovky je krúžok
A keď si pozriem výbery príbehov tak tam vidím aj tie príbehy z predošlého dna napríklad - tie čo mi ukazovali v ten deň ako “médium už nieje dostupné “
Čo to podľa vás znamená?
Zmazal pribeh
Mohol prezdielať od nikoho kto má pred tebou skryté príbehy.
Znamená to to , že niekto kto ma pred vami skrytý príbeh alebo vás ma v bloknutych tak pridal príbeh, ktorý dotyčný človek prezdielal a preto to vám nezobrazí
@slavka119 povedala som kamarátke ktorá tie osobný vôbec nepozná a je z iného mesta nech to pozrie a ukazuje jej presne to čo mne
Príbeh môže byť zmazaný, raz som to s niekým riešila, že som príbeh zmazala hneď po pridaní (pridala som ho omylom) a kamoške to celý deň ukazovalo, že som dala príbeh, ale samozrejme jej žiadny neukazovalo... nejaký glitch, IG proste občas zblbne 😅 alebo pozeráš už po 24 hodinách, vtedy niekedy stále svieti koliesko, ale príbeh už nie je dostupný, no vo výbere ho nájdeš, ak tam bol pridaný
Teda takto.. aby som to upresnila
Napíše mi tam : tento príbeh nieje dostupný.. keď hľadám toho človeka na ig tak mi ukazuje že pridal príbeh - okolo profilovej fotky je ten krúžok
Ako náhle otvorím jeho profil už ten krúžok zmizne. Akoby ani príbeh nepridal
Je to zvláštne lebo výbery príbehov vidím takže si ma neblokol