Prehliadače

thunderdome
14. sep 2024

Čo sa viac oplatí? Používať prehliadač Safari čo je v smartfóne napevno daný a stiahnúť k nemu rozšírenia? Alebo si nainštalovať Chrome lebo je komercnejší a už obsaje tie rozšírenia ako tmavý režim, blokovač reklám atď. Alebo ešte je Opera, Firefox. Čo je také najlepšie a najpeknejšie?

egonsk
14. sep 2024

@thunderdome no podla toho ci chces svoje udaje posielat iba apple, alebo ich chces poskytovat aj googlu. 😉
Prepac, ale myslim, ze ak sa pytas takuto otazku, tak zrejme nebudes patrit k tym, co venuju minuty casu k vypnutiu vsemoznych analyz, sledovania, reportovania a cloudovania... a teda je vlastne uplne jedno co pouzivas, ak ti to zobrazuje pozadovany obsah spravne.

maranco
14. sep 2024

@thunderdome vyskúšaj, každému sa hodí niečo iné, ja používam Firefox a mám tam doplnok na blokovanie reklám + nastavené niektoré veci k súkromiu

januska12323
14. sep 2024

Oplatí? Hocijaký ktorý tebe vyhovuje. Ja používam originál s adblockom.

thunderdome
autor
14. sep 2024

@egonsk presne o to ide ako mi zobrazuje. Lebo napríklad niektoré majú tmavý režim integrovaný, a niekde si to musím stiahnuť ako zvlášť aplikáciu čo to rozšírenie prehliadaču dodá, a potom spomínané zobrazovanie že niekde tak čudne zobrazuje stránku. To som myslel tým aby bol pekný. Aby bola pekne súmernosť medzi textom a stránkou atď.

zuzka148
14. sep 2024

@thunderdome ja aktuálne skúšam Brave🙂

egonsk
14. sep 2024

@thunderdome tu ti pomoze len odskusat kazdy a nechat ten, ktory ti najviac zapasuje. Ja tmavy rezim neriesim, skor mi je dolezita rychlost a kompatibilita voci navstevovanym webom.

thunderdome
autor
14. sep 2024

@zuzka148 o takom počujem prvý raz. Diky za info.

@egonsk to je prvoradé, ako zobrazí stránku. Mne svetlá téma ondí do očí moc. Tak vlastne obe sú dôležite.

cosmic_origin
15. sep 2024

@thunderdome Firefox nemá až takú dobrú mobilnú aplikáciu, ale ja ho používam aj na mobile, lebo ho používam aj na pc, tak aby som mala všetko synchronizované.
Ale aj Brave je super, chvíľu som ho používala, a hlavne má vstavaný adblock.

thunderdome
autor
15. sep 2024

Ďakujem už bolo Brave spomenuté, tak idem testovať. Chrime zase má vstavaný dark mod.