Predplatné na používanie Instagramu

7. nov 2023

Ahojte. Otvorím instagram a vyskocilo mi ze ci chcem nejaké predplatné na používanie instagramu ale používať zdarma. Prišlo to aj vám keď ste otvorili instagram?

laura164
7. nov 2023

Áno prislo

janai1
7. nov 2023

Áno, a rozhodne nebudem platiť 13€ za instagram bez reklám 🤣

autor
7. nov 2023

@laura164
@janai1
A klikli ste pokračovať zdarma ? Co to je zas za výmysel. Stále niečo spekuluju

janai1
7. nov 2023

však si to precitaj a zistíš

marsmykkok
7. nov 2023

Ako pomaly ak nebudeš milionár, môžeš odpojiť internet. človek googli niečo, nájde článok a článok zamknutý, zaplať predplatné 10 eur za mesiac, aby si mohol prečítať jeden článok. Na druhý deň nájdeš na druhom webe niečo čo potrebuješ, zaplať zase 8 eur za mesiac. Zlaté časy papierových novín, tam ak človek potreboval nejaký článok, zaplatil za noviny pár centov a mal ho, nemusel platiť kvôli tomu predplatné novín minimálne na mesiac. Do toho plať ešte za Instagram, Facebook, email a neviem čo. Fakt choré.

liv1
7. nov 2023

Robia to kvoli GDPR, chrania sa tym. Ak odkliknes zdarma, nic sa pre teba nemeni. Kto to chce bez reklamy, zaplati si

maranco
7. nov 2023

Facebook a Instagram už v EÚ nebudú zadarmo, ak nechceme reklamu. Meta zavádza nový poplatok

Minimálna cena 9,99 eura mesačne sa vzťahuje na používateľov, ktorí si predplatné vyberú prostredníctvom internetového prehliadača. Tí, ktorí si ho zakúpia prostredníctvom mobilného telefónu s operačnými systémami Apple iOS a Google Android, zaplatia 12,99 eura mesačne.
https://zive.aktuality.sk/clanok/BrGja2J/facebo...

l13dr
7. nov 2023

Ahoj, je to novinka pretože začiatkom tohto roka musela META splatiť pokutu a teraz im chýbajú peniaze tak to chcú dohnať prostredníctvom facebooku a instagramu

muchotrafka298
7. nov 2023

Ja tam tych par reklam prezijem, nesedim na tom cele dni, takze proste preskocim. Ale vzdy je moznost, ze kto chce, tak zaplati a ma bez reklamy.

vanilkovazmrzka
7. nov 2023

13€ mesacne? Tam musia fetovat 😂

muchotrafka298
7. nov 2023

@vanilkovazmrzka nebudes mat reklamy, na ktorych oni primarne zarabaju. Takze ak si vyberies toto, tak im to musis istym sposobom kompenzovat. A to budu ludia robit s tym predplatnym bud 9,99 alebo 12,99 podla zariadenia, cez ktorej to kvazi zaplatis. Podla mna dost ludi najdu, na Slovensku mozno nie, ale tak oni maju takmer celosvetove pokrytie co sa tyka sluzieb Meta.

vanilkovazmrzka
7. nov 2023

@muchotrafka298 dakujem nepotrebujem vysvetlovat princip.

maranco
7. nov 2023

@vanilkovazmrzka pre FB si len tovar ktorý predávajú na reklamu a ohodnotili ľudí takouto cenou.
Napríklad chcem osloviť ženy v určitom veku, z konkrétneho mesta, ktoré majú určité záujmy a majú deti tak si to vyfiltrujem a zaplatím aby sa každej ktorá vyhovuje filtru zobrazila moja reklama na nový obchod/služby.