Predávajúce z bazára Modrého koníka nereagujú

17. aug 2024

knihy na bazari modreho konika
Dobry den, je mozne ze mam taku smolu? Zhanam jednu knihu. Tu na modrom koniku ju ponukaju na bazari 3 zeny. Napisala som prvej, ani neodpisala, inzerat aktualizovala. Po tyzdni som napisala druhej zene, napisala mi, ze zajtra bude doma a napise mi, presiel tyzden, nic nenapisala. Napisala som teda tretej zene, odpisala mi ze je to aktualne. Poprosila som ju teda o cenu s postovnym a cislo uctu. A presiel tyzden odpoved ziadna. Tri tyzdne cakam 😃. Asi na to kaslem a kupim v knihkupectve.

laurika26
17. aug 2024

skús im dať hodnotenie, možno ich to nakopne 😉

blaazi
17. aug 2024

Prazdniny 🤔

lakebabe
17. aug 2024

@laurika26 hodnotiť sa nedá, kým neprebehne obchod pokiaľ sa nemýlim. A je leto , ja som tiež na viac inzerátov cez leto neodpísala, lebo cestujeme, nie som tu vkuse a hlavne nemám tie veci pri sebe, takže v lete by som to brala veľmi s rezervou cele inzercie . Nikomu sa nechce riešiť bazár z lehátka pri mori

egonsk
17. aug 2024

no cakat tolko tyzdnov koli ozuzlanej, osuchanej, pokrcenej a popisanej knizke, ktoru napokon mozes kupit v obchode je veru sil y optimizmus ;) Mamicky tu travia denne X hodin, takze odpovedat ti mohli hned. Nuz, aspon mas skusenost.
Ale preistotu si pozri priecinok nevyziadana posta, alebo spam, ak si teda komunikovala emailom.

katica06
17. aug 2024

Čo tak napísať ešte raz? Veď ťa to nič nestojí,. mohla zabudnúť, odcestovať,mohla mať päť správ a odpovedala iba na štyri, ochorelo dieťa atď

danica2711
17. aug 2024

ak ju dostať v kníhkupectve, máš problém vyriešený. Tých pár eur, čo je drahšia vyváži to, že ju máš hneď, bez nervov a novú

mamickalisticka
17. aug 2024

Pozri na knihobot, do konca mesiaca je doprava zadarmo

pribinak
17. aug 2024

Už dávno by som ju mala kúpenú z kníhkupectvá.

mk1111111111
17. aug 2024

@pribinak presne, este sa pomaly doprosovat.

h2
17. aug 2024

Myslela som, že zháňaš knihu, lebo sa nedá kúpiť v kníhkupectve. Ak ju normálne majú, kašľala by som na celý bazár.

autor
17. aug 2024

Dakujem vsetkym za rady. Knihu som si teda objednala z knihkupectva. Iba o 4-5 eur vysla viac, ako od 3 dam na bazari na modrom koniku. Mohla som hned objednat a nie 3 tyzden cakat. A nova kniha je aj tak lepsia. Aspon som sa poucila do buducna.

majamat
17. aug 2024

inak ti poviem, ze jamam strasnu "sklerozu". velakrat mam tolko vybavovaciek a polovicu pozabudam a samozrejme aj poodpisovat zabudam.
aj ked sa to netyka bazaru, tam skoro nci nemam, zrusila som ho.

ptvw
17. aug 2024

Neboj nie si sama, chcela som blbé topánky za par eur a osobný odber, písala som, aj mi odpísala ze môžem prísť a potom nič hlucho, tak som písala zas a nic a pritom dobre hodnotenie mala