Prečo sú tu niektoré ženy úplne hnusné arogantne?
Pretože môžu...
Ze to pises zrovna ty..ktorej rovnake zeny dookola radia, venuju sa vysvetlovaniu jej diagnozy a liecby a tvoja reakcia na nich v diskusii je: "chod do..."
Čo niekto ti nepovedal to,čo si chcela počuť?
Ženy? Ľudia....
@lucia851 zrkadielko, zrkadielko, povedzže mi, prečo som nepríjemná a arogantná a ešte k tomu aj ordinárna?
Že to píšeš zrovna ty, ktorej sa ženy v desiatkach diskusií snažili poradiť ale ty si len melieš svoje.
Ja by som mohla tiez polozit otazku v podobnom duchu na zakladacov hypchondrickych tem, ktore idu kazdemu na nervy.. ale radsej sa zdrzim 🙄
mne tu prekazaju (idu na nervy) hypochondri a zeny ktore pichne v zadku a maju hned rakovinu vajecnikov pankreasu atd
a este im tam dalsie vypisuju ze dalsich x lekarov rovnakwj specializacie nech navstivia atd a potom sa cudujeme ze na odborne vysetrenie sa caka mesiace
starat sa o seba o svoje fyzicke a mentalne zdravie zodpovedne sa liecit to nie ale vypisovat a chodit po lekaroch PN a pod to ano
@lucia851 ja tu zatiaľ urážky nevidím, skôr jednu vztahovacnu ženu, a to nie je urážka.
@lucia851 pretože online priestor je krčma bez hraníc, kde si môže každý rýpať bez akýchkoľvek zábran...
Prešla som si zopár tvojich tém. Ty si psychiatricky pacient. Žiaľ nič iné ako užívanie liekov a terapia ti nepomôže
@lucia851 Lucia, Lucia, Lucia.... Pravda sa tazko cita?
@veronikaszabova nie
@lucia851 tak preco sa zasa rozculujes...??
Mnohe zo zien, ktore sem pridu zabudaju na jeden dolezity fakt, ze toto je diskusne forum. Cize kazdy moze mat iny nazor na dane veci. A to je v poriadku. Niektore ale tiez nevedia zniest to, ze niekto napise pravdu, ze ich len virtualne netlapka po ramenach. Toto vela ludom prekaza. A ano, su tu aj drze a arogantne zeny, ako vsade inde.
@taynee 👍👍👍
no lebo ich tak bud vychovali alebo to z nich okolie spravilo.