Prečo ma sleduje na instagrame?

12. júl 2021

Čo by ste si mysleli ak by vás muž ktorý sa Vám už dlho páči sledoval každý jeden pribeh na instagrame a zároveň ho nemáte v sledovateloch? Proste som si všimla že mi vždy vidí pribeh aj keď ma nesleduje.

ella_price
12. júl 2021

Tak, je to len sledovanie a zaujímanie sa o to čo robíš a ako žiješ. Skôr by si sa mala opýtať, prečo ti len tak nenapíše ak má o teba záujem? Ak ti to prekáža, nastav si účet ako Súkromný účet a nebude môcť vidieť nič.

anjelicek26
12. júl 2021

Nikdy ma nenapadlo kontrolovat, kto ma na insta sleduje nesleduje 😂 Ale ak sa uz sledujete navzajom, tak je na case mu asi normalne napisat, ci nejdete spolu volakam... lebo toto je tak trosku detinske, ked sa ti paci uz dlho... ak teda nie je zadany samozrejme ;)

autor
12. júl 2021

@ella_price my sme si praveze pár dni písali no potom som ho začala ignorovať a odvtedy som si všimla že nevynechal ani jedno moje story

mondolina
12. júl 2021

je jednoducho zvedavý, alebo sa nudí.

nicollette332
12. júl 2021

asi ho zaujimas, preco inak ta sledoval, mozno nechce, aby si to vedela. len zabudol, ze mozes vidiet, kto pozera pribeh. vsak skus mu napisat, nedas za to nic.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ifava
12. júl 2021

Tak sa pozrie, podla mna nic na tom nie je, len chce vediet, co robis a tak. Neriesila by som to nejako, netrapila by som si s tym hlavu. Ale ak sa ti paci, tak mu napis.

frota3
12. júl 2021

Asi preto, ze si ho zacala ignorovat ta sleduje aspon na instagrame aby vedel, co robis a kde sa pohybujes.

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz