Čo by ste si mysleli ak by vás muž ktorý sa Vám už dlho páči sledoval každý jeden pribeh na instagrame a zároveň ho nemáte v sledovateloch? Proste som si všimla že mi vždy vidí pribeh aj keď ma nesleduje.
Nikdy ma nenapadlo kontrolovat, kto ma na insta sleduje nesleduje 😂 Ale ak sa uz sledujete navzajom, tak je na case mu asi normalne napisat, ci nejdete spolu volakam... lebo toto je tak trosku detinske, ked sa ti paci uz dlho... ak teda nie je zadany samozrejme ;)
@ella_price my sme si praveze pár dni písali no potom som ho začala ignorovať a odvtedy som si všimla že nevynechal ani jedno moje story
je jednoducho zvedavý, alebo sa nudí.
asi ho zaujimas, preco inak ta sledoval, mozno nechce, aby si to vedela. len zabudol, ze mozes vidiet, kto pozera pribeh. vsak skus mu napisat, nedas za to nic.
Tak sa pozrie, podla mna nic na tom nie je, len chce vediet, co robis a tak. Neriesila by som to nejako, netrapila by som si s tym hlavu. Ale ak sa ti paci, tak mu napis.
Asi preto, ze si ho zacala ignorovat ta sleduje aspon na instagrame aby vedel, co robis a kde sa pohybujes.
Tak, je to len sledovanie a zaujímanie sa o to čo robíš a ako žiješ. Skôr by si sa mala opýtať, prečo ti len tak nenapíše ak má o teba záujem? Ak ti to prekáža, nastav si účet ako Súkromný účet a nebude môcť vidieť nič.