Pravidlá Modrého koníka

name_354
26. sep 2024

Vsetci sa bavia o pravidlach no ja furt netusim ake su.

patka06
26. sep 2024
tetapetra
2. okt 2024

@name_354 jedno bolo aj také,že si mala mať buď svoju fotku alebo len ich panacika. Niečo také aké máš ty nesmelo byť

fido69
2. okt 2024

Škoda, že pravidlá si tu užívatelia a aj admini vysvetľujú každý po svojom. Včera tu napriklad úplne nezmyselne zablokovali užívateľa @hefo.
Len pretože agresívnej anonymnej autorke vlákna argumentačne odpovedal. To mi pride hodne hlúpe rozhodnutie a svojvôľa. Kde sa dá napriklad s adminmi komunikovať v takomto pripade? Chýba mi tu jasný systém a jasné pravidlá. 🤔

tetapetra
2. okt 2024

@fido69 fakt ho blokli?

fido69
2. okt 2024

@tetapetra Fakt. Stačí, aby ťa tu niekto len tak bez argumentov označil za pedofila. Úplne choré.

mondolina
2. okt 2024

@fido69
v ktorej téme prosím? a kto bol jeho " oponent"?

tetapetra
2. okt 2024

@fido69 kukla som si to, aspoň podľa môjho názoru, nič zle, strašné a hlavne,aby to potvrdilo jeho pedofíliu nenapísal. Už založila ďalšiu tému"máme tu pedofila"

fido69
2. okt 2024

@tetapetra Téma je už zmazaná, ale čítal som. Na jeho mieste by som išiel rovno na políciu a podal TO. Toto už presiahlo akékokoľvek hranice.

mondolina
2. okt 2024

@fido69
je zmazaná? teraz som ju čítala.

tetapetra
2. okt 2024

@mondolina asi myslí tu: máme tu pedofila. Lebo ani ja ju už nevidím

mondolina
2. okt 2024

@tetapetra
to vážne ho obvinili z pedofílie? 🙈

tetapetra
2. okt 2024

@mondolina áno tak znela téma Máme tu pedofila. Ešte zmrzlinka jej písala,či je normalna, veď nič také nepísal len s ňou nesúhlasil a vysvetloval, veď to vidíš v prvej téme. Ešte jedna jej písala načo zakladá novú tému