Dobrý deň! Len tak informacne...
Dávajte si pozor na stranku www.hracky-online.sk
Ked si objednate tovar, a tovar nasledne vraciate, po prve: zaplatite nemalu sumu za postovne (30€ som platila ja), kedze posielate do Polska a po druhe, peniaze za tovar Vam nevratia!
@liz_lemon tento obchodnik nevie soravit refund cez kartu, resp vie ale MUSI zadat cislo uctu ona manualne, inak peniaze vyda v hotovosti alebo vymenou za penazny poukaz. Zeny, naozaj treba citat tie VOP, VSETKO toto tam je. Ak vratila tovar do 14 dni, obchodnik do 14 dni je povinny vratit peniaze. AK v odstupeni od zmluvy zadala cislo uctu. Ak nezadala, ma prist po peniaze v hotovosti. Co tam obchodnika kontaktovat? Ma mail aj telefonne cislo, predavajuci tu na SR.
Ak posielala tovar na reklamaciu, je prirodzene, ze peniaze po obdrzani tovaru obchodnik nevrati ale nastava reklamacny proces, ktory trva dlho.
Nemame ziadne dalsie info od zadavatelky, ale stranka je oznacena ako podvodna. To je take typicke. Inak zo stranky by som nic neobjednavala, je tam vidiet "kvalita" a podobnost s Ali na orvy pohlad.
@juleb dakujem, ze si doplnila info, cize si poslala tovar s odstupenim od zmluvy do 14 dni so ziadostou o vyplatenie na konkretne cislo uctu? To su podla vop povinni vyplatit. Zavolaj tomu panovi na SR, ze ziadas v zmysle VOP okamzite vyplatenie prnazi, kedze ty si dodrzala vsetky podmienky.
@juleb
@juleb dobrý deň prosím vás a koľko od objednania vám bol dodaný tovar? Ja som objednala odtiaľ detský luster pre syna a stále neprišiel. Je pravda, že som ho objednávala minulý týždeň, ale platila som kartou, potvrdenie, že prijali platbu mi prišla v ten istý deň a tovar stále nevyexpedovali. Číslo, na ktoré som volala, je akoby stále obsadené. Ďakujem za odpoveď
ak si platila kartou, a tovar si vratila a mas o tom doklad, tak mozes dat reklamaciu v banke, ze ti obchodnik nevratil platbu