Oni vlastne iba preberaju vasu objednavku a objednavaju veci priamo z Ciny. Toto moze trvat od 30-90 dni!!! Na ich stranke to zatajuju, vsetko vyzera ze je skladom, ale nie je. Pozor na nich.
áno tí kt. nakupuju na aliexprese hned vedia odkial to je, lebo aj obrazky maju stiahnute z ali.
@zuzuli80 Ved to maju jasne napisane aj v obchodnych podmienkach. Ze oni poskytuju marketplace, teda priestor, na ktorom inzeruju rozni predajcovia a este aj prevadzkovatel tej platformy sidli v Sanghaji.
"Prevádzkovateľ platformy suprisimo.sk nie je predávajúcim tovaru, s ktorým sa obchoduje prostredníctvom platformy suprisimo.sk, ale sprostredkováva uzatváranie kúpnych zmlúv so zákazníkmi pre predávajúceho tým, že prevádzkuje webovú prezentáciu ako platformu, na ktorej umožňuje predávajúcim prezentovať svoj tovar a kupujúcim prejaviť záujem o vybraný tovar a sprostredkováva výmenu informácií medzi predávajúcim a kupujúcim až do prípadného uzatvorenia kúpnej zmluvy."
Vobec nic nezatajuju, vsetko maju uplne jasne a transparentne napisane.
@nafka0483 Po prve: Nech sa paci, ak vam ich obchodne podmienky vyhovuhju, tak si kludne mozete cakat 30-60 a niekedy aj 90 dni pokial vam pride objednany tovar. A veru zatajuju, ak by nezatajovali tak by pekne pri kazdom produkte inzerovali priblizny datum dodania tovaru. Transparentne (mimochodom nie je to slovenske slovo) neznamena niekde zasite v obchodnych podmienkach, ale pekne jasne napisane pri produkte ktory si chce clovek kupit. Zakladne informacie o produkte, ktore mimochodom zahrna doba dodania produktu, by mali byt zretelnejsie. Ani tesne pred potvrdenim objednavky sa nikde nespomina aka je doba dodania. Ja som mojim prispevkom hlavne chcela upozornit na tu strasne dlhu dobu dodania tovaru, co absolutne nie je bezne a ma na to byt clovek upozorneny pre nakupom, a nie si niekde lustit ich dlhe obchodne podmienky.
@zuzuli80
1. Mne ich podmienky nevyhovuju, takze nebudem od nich objednavat.
2. Ak uz chcem objednat, tak si najprv skontrolujem obchodne podmienky, dodacie lehoty, atd a az tak objednam.
3. Pri tovare nemaju vyslovene napisane dostupne ihned, na sklade a pod., cize nie je jasne ci je tovar dostupny hned, ci na objednavku - to je specifikovane v podmienkach
4. Clovek na tu lehotu je upozorneni pred nakupom, problem je, ze ludia podmienky necitaju, len vsetko odkliknu, ze ano precital som, ano suhlasim a potom sa hraju na prekvapenych a oklamanych.
@zuzuli80 joj blby den, zuris riadne 😂 no nic, nabuduce budes vediet... ty transparentne 🙈
@zuzanka.zuzu Absolutne super den pre mna. Ale blby ludia ktorym chce clovek iba pomoct a naopak si to to vobec nevazia, ma dost zarmucuje. Mimochodom, velmi dobre poznam slova odvodene z Anglickeho jazyka ktory som studovala, ale nechapem preco je za potreby ich pouzivat ked vsetci hadam vieme po Slovensky???
@nafka0483 Otazka: Nakupovala si niekedy aj na riadnych strankach ktorym clovek moze verit a vidi presne co je dostupne a co nie aj bez precitania velmi dlhych obchodnych podmienok? Akj ano, tak hadam vidis ten rodiel? Preco na ich hlavnej stranke je napisane pekne zretelne zopar inych nepodstatnych oznamov ale nenapisali ze dodanie 30-90 dni? Ak nemaju co skryvat, tak by pekne hned napisali na prednu stranku take varovanie. Absolutne to nie je zvycajne ze dodanie trva tak dlho. Co je zvycajne je za dodacia doba je zhruba tyzden dva, po pripade ak je tovar zrazu nedostupny, emailom to treba oznamit zakaznikovi. Preco aj na Slovensku nevladne motto: "Zakaznik moj pan"? Ved su to nase tazko zarobene peniaze ktori oni potrebuju inac ziadny ich obchod nebude fungovat.
A este, ak ste tu aby ste sa vsetci iba hadali, tak prosim sa zdrzat debaty. Moj prispevok je namiereny pre ludi ktory si vazia moj cas a ochotu im napisat moje skusenosti s internetovymi obchodmi a varovat ich dopredu. To co by mal robit kazdy spravny obchodnik. Nie sa skryvat za dlhymi obchodnymi podmienkami. Podvody maju rozne podoby, treba si to uvedomit.
Dakujem, uz mi prosim neodpisuj.
@zuzuli80 Aj tu platí náš zákazník náš pán,ale aj vo svete tiež platí"prečítaj všeobecné podmienky a potvrd"Ja som od nich objednávala a som spokojná.Vexela som,že mi to príde do 30-40 dní,ale inde to nemali.
A to,že je to malým?Je to ako všade kde sú zmluvy,ale je to na tebe aby si si to naštudovala.K zmluve si nebola nijakým spôsobom dotlačený.Takze kľud a pomaly variť nedeľný voňavý obed.
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=Supri...