Ahojte stále mi skáču reklamy od tejto stránky (URBAN STEPS) už ste niekto nakupoval cez ňu?… veeeelmi podozrivé zľavy sú tam Nike Jordan sú tam za 9,99€/19,99€…. Akoo neviem tomu uveriť nejako…
@muchotrafka298 ved toto mi nejde do hlavy… idem to kuknut
@muchotrafka298 reklamu mi vyhodilo na Snapchate a keď dam meno tej stránky na Google tak mi nenájde ani tu stránku… nechapem načo takéto blobosti robia…
@evahunkova15 nemas co pozerat, je to PODVOD. Takychto stranok je "miliontristo" co cielia na to, ze ludia sa nachytaju. Fakt Jordany limitky, co sa na resale strankach predavaju za stovky EUR by niekto daval za 10-20 EUR? Alebo aj ine znackove veci? Normalne zmyslajuci clovek, pardon, musi vediet, ze toto je podvod a podobne stranky obchadza sirokym oblukom.
@evahunkova15 prečo to robia? snapchat zarobí na reklame od podvodníka, podvodník okradne ľudí, tak sú všetci spokojný, ty si len tovar ktorý predajú na reklamu komukoľvek
@evahunkova15 ahoj mojej kamošky mama objednávala s tamaď Air Jordan lebo si myslela že to je super stránka a banka jej hneď zablokovala kartu lebo by už jej mizli peniaze z účtu a teraz musí čakať na novú kartu do konca mesiaca. NENAKUPUJTE CEZ STRÁNKU !URBAN STEPS!
@oreozmrizlinka má poučenie že na platby na internete sa používa nie hlavná karta ale jednorázová alebo virtuálna a s nastaveným limitom
Jasne, ze je to cele podvod. Prinajlepsom prides iba o prachy za tovar, prinajhorsom Ti vybielia sikovne cely ucet. Fakt by sa niekde predavali limitky tenisiek, co stoja stovky EUR za dvacku? Pozri si vseobecne obchodne podmienky a kontakt a stavim sa, ze tam najdes velke nic.