Poznáte dobrý eshop s oblečením?

predavamknihy
5. mar 2021

Ahojte, vedeli by ste odporučiť nejaký dobrý eshop s oblečením na SK/CZ?
Samozrejme ich je na nete a sociálnych sieťach milión, ale ceny väčšiny z nich mi prídu neskutočne prestrelené, obzvlášť keď predávajú blúzku za 30€ a doba dodania je 3+ týždne, prípadne rovnakú nájdete na Aliexpresse...
Tie s rozumnejšími cenami väčsinou mávajú negatívne hodnotenia.
Ďakujem za každý tip🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninusa221
5. mar 2021

Poslednu dobu rada nakupujem na fb stránka Duo-kabelky a ešte bonprix 🤷🏽‍♀️

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninusa221
5. mar 2021

@cocolino234 ako kedy vačsinou kupujem s mamou takze ona to preberá takze neviem kolko len zavolamže prisiel bonprix 😀 ja som spokojna zas az tak vela veci nemam stadial skor mamina ta si večne kupuje ale milujem stadial leginy.. vzdy kukam recenzie podla toho objednavam aj velkost. Raz sa nam napriklad stalo že nam veci co boli v jednej objednávke chodili po jednom🙈

predavamknihy
autor
5. mar 2021

Dakujem za tipy 🙂

predavamknihy
autor
5. mar 2021

@cocolino234 h&m osobne nepovazujem za obchod s rozumnymi cenami, hoci vo vypredajoch sa tam par kuskov da najst 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
5. mar 2021

@cocolino234 ja tiež objednávam z bonprix a oblečenie som vždy trafila veľkosť, len topánky nie 😅 vrátenie tovaru je jednoduché, takže aj keď nesadne, zabalíš naspäť a pošleš... Nevýhoda je asi len, že za vrátenie si platíš poštovné... Poštovné za doručenie tovaru vrátia aj s cenou tovaru

ladyelsa87
6. mar 2021

@cocolino234 ja mam s bonprixom zatial len super skúsenosti. Ceny veľmi priaznivé, zvyknú mávať aj kódy na 10-20% zľavy, či dodanie zdarma. Zatiaľ dodanie bolo vždy max do 7 dni- len treba pozrieť v košíku ci všetko čo objednavas je skladom. Dokonca som už 2x vracala tovar, keď nesedeli veľkosti a na moje milé prekvapenie do 10 dni vrátili peniažky. Aj tak teraz nikam nechodíme tak načo míňať na drahé oblečenie 😃

lenkakravcova
6. mar 2021

Bonprix - treba objednávať o jedno číslo menšie (robím tak vždy a sedí. Nosím xs/s a ešte 34ka je mi u nich voľná. 😌).
Reserved - ma momentálne poštovné zdarma a aj vrátenie kuriérom zdrama (nechápem ako to zvládnu finančne, ale majú to tak).
Remix - majú plno nového a qeletoveho oblečenia, niektoré kúsky sa dosť oplatia. Kúpila som tam bundu pre dcérku za 20€ miesto 99€ (na štítku, komplet s visackou).

asia83
6. mar 2021

@cocolino234 Bonprix nie. Neskutočne nízka kvalita. Po dvoch praniach môžete vyhodiť.

martinka13
6. mar 2021

Zara, HM, reserved, tchibo. Doručenie nikdy netrvalo dlhšie ako 3-4 dní. Vrátenie bez problémov.

monika101192
6. mar 2021

Sinsay, gate, teranova, reserved aj lidl maju dobre a kvalitné veci🙂

ivanka12311
6. mar 2021

Bonprix,witt...ja jedine z týchto objednávam

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amsi
17. mar 2022

@predavamknihy, ahoj ja mam overenú túto stránku, zatial sama spokojnosť https://invite.bestsecret.com/VAG-3GP-QTB?c=sk&...

jozefko234
5. feb 2023

Plne odporucame aj s manželkou BestSecret. Je tam zadarmo doprava aj vratenie 🙂 a pri prvom nakupe dostanete 10% zlavu (voucher) avsak je to iba na pozvanku. Je ro nieco ako asos ale kvalitnejsie. My sme uplne presli na tento eshop.
Pred kliknutim si kludne pozrite na google info aby ste si nemysleli ze sa jedna o clickbite .
Pokial chcete ist aj do kamennej predajne tak musite mat registraciu na rakusku alebo nemecku adresu. Iank vas tam nepustia lebo sa musite preukazat QR kodom z aplikacie.

Prikldam pozvanku na registraciu :

https://invite.bestsecret.com/VCM-Z89-WKP?c=sk&...

veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz