Ahojte,
chcem pocut Vas nazor.
Na FB mi v navrhoch na priatelstvo vyskakuje jeden muz, nemame ziadnych spolocnych priatelov ani nic.
Ten muz sa mi na prvy pohlad paci, proste pohladny muz cca v mojom veku.
Tak som ho poziadala o priatelstvo, myslite ze to bola chyba?
Kamaratovi sa to stalo, oslovila ho jedna krasna baba a bol z toho vztah.
Ja by som niečo také neurobila, ale zase neskúsis nevies..koľko máš rokov?
Vsak uvidis. Prijme, neprijme. Ked prijme, ci sa ti vobec sam ozve. Zatial neries.
Mozno to ani neprijme a budes mat vyriesene.
ahoj, ak si si na neho uz predtym klikala, tak ti ho bude ponukat stale.
uvidis ako zareaguje.
Tak len, aby pohladny fesak nebol namornik z U.S army a ty snad tusis, ze ak by ano, tak za tou fotkou je aj pani z CR ci zo Slovenska a teda mu/jej najma neposli vsetky svoje koruny😳😅🙈
😂 aj ked mam na vojakov slabost, ale len na tych zo slovenska. Ba dokonca ani americky lekar ma nerajcuje :( Aj ked je pravda ze aktualne o mna bojuje nigerijsky princ a marocky milionar 🙂
Nemyslím, že to bola chyba, myslím, že sa nestane vôbec nič. Sudim teda podľa seba, žiadosti od cudzích ľudí nikdy nepotvrdzujem. Kto niečo potrebuje, musí napísať správu.
Dúfam, že to nie je fejkovy profil.
Ak sa ti paci, asi by som mu so ziadostou poslala aj nejaku kratku spravu...aby videl, ze nie si nejaky fake, ktory mu chce vybielit ucet. Inak na tom nie je nic zle, ved co je na tom zle niekoho oslovit.
Chybou by som to nenazvala. Hoci ja by som to neurobila. Ale to preto, že ja rad radom všetky také žiadosti zamietam a tiež by som neoslovila prvá chlapa, ktorý by mi bol sympatický. No nechala to nejakým spôsobom na neho, ale chápem že iný priestor nato nemáš. Tak nerieš. Skúsila si a uvidíš