Poradte vôbec neviem čo s týmto robiť. Pozeral som si stránku jednej kysuckej obce. Potom som klikol na fotogalériu a otvorilo mi môj fb profil s fotkami. Nechápem čo to má znamenať vôbec.
@dadis Aha a môže to aj niekto iný vidieť?
Niekto iny uvidi svoj fb 😭
@kitycat Dakujem prepáč nechcel som ťa rozplakať.
akosi nerozumiem tvojmu typu problemu.
@hulica A čomu presne nerozumieš?
ved ak mas nastaveny profil ako sukromny, tak aj po kliknuti a presmerovani nan mu tam ziadne fotky/prispevky neukaze - maximalne nejaku profilovu
@autor daj link obce. Kludne posli do spravy, poviem ti, co zobrazilo mne 🙂 ale predpokladam, ze prelinkovanie je iba na www.facebook.com
Daj link obce, skusime aj my kuknut.
Niečo zlé nastavili a každému ukáže jeho profil, neboj sa teba nikto nestalkuje.
@januska12323 Tak potom to nesplňa zmysel tej stránky. Logicky človek očakáva, že mu zobrazia fotografie obce. Namiesto toho ale uvidí svoj vlastný profil. Už rozumiem vdaka. Toho sa nebojím.
aj ten programator je len clovek a mohol urobit chybu. Ak ta to tak hrozne trapi, tak im napis na obecny mail nech si to opravia ;)
@luckajozko21 Len som chcel vedieť o čo presne ide.
Jasne chapem. V tom kode sa dava 'odkaz/adresa' na nejaku facebookovu adresu (napr fotoalbum FB obce, kde su tie fotky). A niekto kto to programoval tam mozno dal len cast FB odkazu a teba to automaticky presmerovalo na tvoj profil. ...napr.
@luckajozko21 vdaka za vysvetlenie
asi maju url na FB stranku obce a otvorilo ti aplikaciu FB pod tvojim loginom