Ahojte pozastavili mi ucet ani neviem preco urcite sa to stalo uz vela ludom ale ked som sa chcel prihlasit tak ma presmerovalo na stranku na fotke . . Da sa to nejako zvratit ? Vedel by to niekto ? Ide mi len o messenger . . Ak by to niekto vedel kludne by som mu zato zaplatil kolko by si vypital samozrejme adekvatnu sumu.
mne toto iste robilo.. instagram som musela vymazat, ale mne sa vo FB dalo este odvolat poslala som doklady atd.... a FB mi odblokovali na druhy den. PRoblem neviem aky bol.. instagram som urobila niekdey pred tisic rokmi, a nikdy som ho nepouzivala, podla mna sa mi tam niekto "nabural", lebo 2000 sledovanych ludi tam mam, 2000+sledovatelov atd... a chcela som si to spojazdnit a bum, zablokovalo mi to vsetko hned ako som sa poprihlasovala a spojila FB s insta...
mas tam napisane, ze prihlas sa do instagramu a odvolaj sa... tak mozes skusit to...
@simca06022011 no ved to ze ked sa prihlasim na ten Instagram tak ma presmeruje len na hlavnu stranku ako ked si otvorit instagram cez aplikaciu klasicky a dalej nic, samozrejme ze som skusal aj kadejake kroky na internete a vsade pise to iste , ze je pozastaveny, ja len ze ci s tym nema niekto skusenost ak to niekto vyriesil.
tak to nie, mne sa dalo namietky poslat, doklady na overenie uctu poslat a odblokovali mi. FB. Instagram som musela vymazat, odhlasit sa, tvarim sa ze ho nemam, odpojila som si ho od FB.
ten účet diepth........ to je tvoj účet na IG?
@rozculena to neni moj ucet, to je nazov akokeby ktosi len rukou bachol po klavesnici,
ten ucet je pripojeny na tvoj FB...
@rozculena prisiel mi email ze zaregistrovali prihlasenie znineho zariadenia no nedalo sa mi nato uz reagoval “ano” alebo “nie” len mi v podstate oznamili ze mam pozastaveny ucet
@simca06022011 hej ved to ze sa mi tam niekto hackol
jáj ,,,,no klikol si tam a tým pádom si dal prístup niekomu do svojho fb účtu.
Takže ti nejde FB ani IG? Som dobre pochopila?
a to ťa nenapadlo,že je to scam,keď to nie je názov tvojho účtu?
@rozculena IG mi ide . . Len FB mi nejde spolu s messengerom.
@rozculena mne bolo jasne ze sa tam niekto iny prihlasil no nedalo sa mi uz zmenit heslo ani sa mi nijako nedalo dostat na FB
ak sa ti tam niekto nabúral,s tým už neurobíš nič
@simca06022011 ahoj, mozem sa opytat? Ako si poslala doklady a odvolala si sa? Cez FB ucet ci IG ucet? Kde to najdem v nastaveniach, vies mi nspisat cestu? Co klikat kde?
@martinamo123 mne to ponukol sam FB hned, ked som sa isla prihlasit. Nikde v nastaveniach som ziadne kontakty nenasla, hladala som kvoli rieseniu toho instagramu aj tento tyzden, ale to je asi beznadejne niekoho tam kontaktovat len tak :DDD
@simca06022011 dakujem, len ma zaujalo ze sa ti to podarilo, ja som si dnes pisala s jednou pani ktorej sa stalo to iste, dokonca sa radila s pravnikom ale vysledok je taky ze aj po roku nema odblokovany ucet😟
@martinamo123 no mne to instagram zablokoval. A automaticky mi dalo.moznost sa obhájiť. Poslať doklady, že je to moj účet. Ale k insta sa neviem dostať, lebo.kontakt žiadny nikde..
Dobrý deň, môžem sa opýtať či sa vám podarilo účet obnoviť? Manželovi sa stala rovnaká vec a nevieme čo s tým. Ďakujem
@sisfil No co, prepadli mu FB a cezen si pripojili IG aby mohli sirit nejake podvody.
https://siliconangle.com/2023/05/28/facebook-us...
Googlim ale nie je to zda sa jednoduche. Tu spominaju ze si mozes zaplatit $12 predplatne pre verifikovane Meta konto a potom sa budes vediet doklikat k ludskej podpore:
https://buchananpr.com/how-to-get-your-facebook...
alebo tu studuj:
https://www.reddit.com/r/facebookdisabledme/
https://accountscenter.instagram.com/meta_verif...
A potom ziskas realnu podporu...
odvolanie pisal? ja som isla do insta uctu a odpoijla ho od fb (neivme ci vo FB vidno niekde ake ucty su pripojene k nemu, ci sa to tam neda vymazat... to som nepozerala=v podstate ani sa neda v tomto stave), ale zaroven som tam mala aj podanie to odvolanie, vyziadali si overenie totoznosti a potom mi to spojazdnili.
@sisfil mne sa ucet nepodarilo obnovit.
@simca06022011 písal a zatiaľ žiadna spätna odpoveď.. momentálne sa nedá jeho FB účet odpojiť lebo vlastne teraz akoby neexistoval