Ahojte,
Ide o to,že z ničoho nič som mala pozastavený svoj facebook účet. Údajne som zdielala nevhodny prispevok,co fb netoleruje a blokli ma. Existuje šanca,že mi ho obnovia? Velmi by som ho potrebovala,ja som nic nespravila,neviem kto sa dostal do mojho uctu 😪 dá sa nejako kontaktovat facebook? Alebo viete o niekom kto by mi stym vedel pomoct? Pyta si odomna overenie kontaktu,obciansky v ziadnom pripade nebudem zadavat,odfotila som diplom kde vidiet iba meno a datum narodenia,odoslala,ale ziadna odozva uz viac ako tyzden.
@martinusik91 hmm tiez si myslim, ze v tejto dobe uz nie je take lahke si obnovit naspyt ucet a to ci uz na facebooku, tak aj na instagrame a proste je jednoduchsie si zalozit novy
Mame blokli FB kvôli komentáru, na 3 dni, potom ho mala zase normálne prístupný.
Treba poslať prefotený občiansky - je to už bežná vec. Potom ti ho odbloknú.
Treba poslat obciansky... ked tam mas nejake vymyslene meno Snehulienka Bledoruzova, tak to bude problem no...
teraz je to presne asi aj bezna prax, niekomu sa tam nepaci nejaky komentar a davaj na niekolko dni ta takto odstavia.
@3nikus30 Moju tetu takto blokli na pár dni...vyjadrila svoj nazor na dnešnú politickú scénu 😂😂😂 to je horšie ako za komunizmu a že demokracia 🙄🤦
@mb2021 Už dievča dávno niesom, ale ďakujem 😉 jasne, že viem o čom hovorim a vies čo je súčasťou každej demokratickej republiky? Sloboda prejavu....
@dievcacitajucelist treba poštudovať, čo je to demokracia. Demokracia neznamená, že môžem úplne všetko, existujú zákony a sú napríklad aj v súvislosti s prejavom, ktorý nemôže byť všelijaký a aj názory ak sú škodlivé alebo klamlivé, tak prezentované byť nemôžu.
@melanta Moja teta vyslovila svoj názor slušnou formou a oni ju blokli...tak to je cez čiaru
@mb2021 tento nick mám lebo sa mi páči rovnomenný impresionisticky obraz...moja teta slušnou formou vyjadrila svoj názor, no aj napriek tomu ju blokli, to zaváňa podlosťou...
Teraz je už bežná prax že FB pýta občiansky. Bez toho to asi nepôjde.