Používateľka lenush17

26. mar 2024

Ahoj.
Prosím ak si si založila nový účet ozvi sa mi sem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Veľmi ma zaujíma ako a máš a ako ti to dopadlo a však tento účet @lenush17 si si zrušila..tak skúšam takto ak náhodou. 🙂
Ďakujem

h2
26. mar 2024

🙄 Ja neviem, o koho sa jedná, ale nemyslím si, že si niekto zruší učet, aby si v zápätí založil nový a prihlásil sa sem verejne nejakému anonymovi, ktorému sa ani nedá poslať súkromná správa, že áno, to som ja a som celá žhavá uspokojiť tvoju zvedavosť. Keď už ťa to tak strašne zaujíma, mala si napísať pod svojím nickom, mala by si aspoň akú-takú šancu, že by sa ti ozvala do súkromnej správy.

nelca0510
26. mar 2024

:D súhlasím s predošlým komentárom :D

autor
26. mar 2024

@h2 tak za prvé...to není že si pred pár dňami alebo týždňami zrušila účet a ja čakám že si teraz hneď založí nový...prešlo dostatok času a možno sa sem vrátila.
Po druhé - to či ja píšem ako anonym alebo nie môže byť tebe úplne jedno...mňa keby niekto zháňal tak ma celkom zaujíma čo so mnou chce....a je mi jedno či píše ako anonym alebo nie, keďže mi potom napíše súkromnú správu a dozviem sa kto to je...takže to že si vôbec prispela k tejto téme je úplne zbytočne 😊

h2
26. mar 2024

Chcela som ti poradiť, že ak si niekto zrušil účet a potom si založil nový, tak asi nechce, aby ľudia vedeli, že to predtým je ona teraz. A nebude mať záujem vypisovať tu, že haló, to som ja, teraz to všetci viete. A už vôbec, keď tu píšeš, že to chceš vedieť, lebo si zvedavá, ako dopadol jej príbeh. A ona ani nevie, kto si, lebo ty sa pekne krásne schováš za anonym.
Ale ak to nechápeš, tak len dúfaj, že sa ti ozve, pekne čakaj, ticho seď a nikam nechoď.

autor
26. mar 2024

@h2 Vieš, ak ty niečo nejako máš, neznamená to, že to tak majú všetci 😊 takže to že tu zovseobecnujes podľa mna nie je moc na mieste...ja naozaj nechápem prečo niekto komentuje témy len aby si povedal svoj názor alebo lebo má potrebu sa s niekým naťahovať...mozno máš len blbý deň 😊..ja tu potrebu ale naozaj nemám. Tak ak teda nevieš, kde je lenush17, myslím že to môžeme ukončiť😊 nech je ten zajtrajší deň lepší

autor
26. mar 2024

@h2 a ešte že nie je to o mojej zvedavosti...riešili sme dosť zásadnú vec, ktorá sa aj v mojom prípade posunula a môže ta informacia pomôcť aj jej...takže naozaj to nie je o zvedavosti 😊 to tu ale samozrejme rozoberať nechcem..je to dosť ťažká téma.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
26. mar 2024

Anonym.... Stale nechapes, co ti chce @h2 povedat

autor
26. mar 2024

Dievčatá. Ja chápem čo píše aj chápem ako to myslí. To vy nechápete mňa. Ja to od vás ale ani neziadam 😊 tak keď nemám odpoveď na položenú otázku jednoducho nekomentujem 😊

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. mar 2024

@sheila121 súhlasím. Prosím nenamahjte sa 😊

autor
26. mar 2024

*nenamahajte

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. mar 2024

@sheila121 budem rada 🙏

h2
26. mar 2024

@sheila121
@veronikaszabova Urobila som, čo som mohla, ďalej už nech sa autorka zariadi podľa seba, ja už to ďalej vysvetľovať nebudem. Keď 2x nestačilo. 🤷🏻‍♀️

autor
26. mar 2024

@h2 ja som neprosila o vysvetlenie ani 1x, nie to ešte 2x. 😊 Každý na to máme totiž iný pohľad.

nelca0510
27. mar 2024

Pozri,autorka. Si anonym. Ona ti správu nemá ako napísať. Nie si najostrejšia ceruzka v peračníku,ale skús pochopiť,čo tu dievčatá pisu. A neviem aký iný pohľad.

martul
27. mar 2024

Jezisikriste, ty nechápeš, že to nenapíše, lebo ty si tu anonym??!!!! Anonymovi sa nedá napísať súkromná správa!!!!!
Pochopila si to už konečne, ako viac polopatosticky to potrebuješ

moonlight1210
27. mar 2024

Kedze pise “riešili sme dosť zásadnú vec, ktorá sa aj v mojom prípade posunula a môže ta informacia pomôcť aj jej” , tak mozno veri, ze lenush tusi, kto ona je a ozve sa jej na jej nick.

ibatanecnica
27. mar 2024

no pretože si na MK a tu je zvykom neodpovedať na otázku ale písať komentáre na tristo strán.
Okrem toho, ako sa ti má ozvať, keď píšeš anonymne? To sa má ozvať pod novým nickom - ak ho vôbec má, takto verejne, keď ani nevieme, ak si vôbec/prečo založila nový? Potom by to pre ňu stratilo zmysel mať nový nick.

autor
27. mar 2024

@moonlight1210 ďakujem si jediná, ktorá to pochopila 🙂

A vy ostatné musíte byť strašne zakomplexovane keď si tu chodíte zvyšovať svoje ego.
A to práve vašimi komentármi sa ukazuje kto je "najostrejsia ceruzka v peracinku" 😉
Asi totiž nechápete ze ja od nej nežiadam súkromnú správu, viem že anonymu sa napísať nedá, píšem "ozvi sa mi sem" to znamená do tejto konverzácie.
Očividne je to ale nad vaše chápanie a preto chodíte na MK prispievať do konverzácii do ktorých vás absolútne ale absolútne nič nie je keďže nemáte relevantnú odpoveď.
Musíte mať veľmi nešťastný život keď vás robí šťastnými vypisovať niekomu drzé komentáre.

ibatanecnica
27. mar 2024

a ty nechápeš, čo sa ti ostatné snažíme povedať? Asi mala dôvod si ten nick zrušiť. Nech už bol dôvod akýkoľvek, ak má nový nick tak sa asi neozve, ak nechce, aby ju identifikovali so starým nickom .

autor
27. mar 2024

@ibatanecnica počuj ja sa tu naozaj nejdem naťahovať. Ja nepotrebujem ani od teba ani od ostatných žiadne vysvetlenia naozaj ušetríte si námahu . Ja viem prečo to robím, ako bolo spomenuté vyššie dana užívateľka by uuuurcite vedela o koho ide a kto ju zháňa tak to už prestaňte prosím riešiť keď o tom nič neviete 😊

autor
27. mar 2024

@ibatanecnica ja viem že mala.dovod si ten nick zrušiť. Ale stále je šanca že sa sem po pár mesiacoch vrátiť môže...rozumieš? Takže preto to skúšam 😊 ja za skúšku nedám nič.

ibatanecnica
27. mar 2024

veď to je tvoja vec, ale asi sama vie, prečo to spravila. Nech už mala dôvod akýkoľvek, tak asi nebude verejne priznávať zmenu. Ty komplex

autor
27. mar 2024

@ibatanecnica pomoc 🥲 fakt už prestaňte ľudia čo ste na hlavu? Nemáte nič iné na robote len tu vypisovať hlúposti keď nepoznáte súvislosti ?

ibatanecnica
27. mar 2024

ty si začala a hlavne s urážkami

autor
27. mar 2024

@ibatanecnica ja? Veď mne tu písali urážky. Nevravím ze ty. A ani ten môj komentár nebol myslený konkrétne na teba, ty si zareagovala ešte celkom normálne, tak neviem prečo si sa toho tak chytila.

ibatanecnica
27. mar 2024

pretože ma ,,vytáča,, arogancia niektorých pisateliek. Akoby to bez toho nešlo. A potom to ešte otočia opačne

autor
27. mar 2024

@ibatanecnica veď ale pozri si tu konverzáciu od začiatku. Pozri sa na moju otázku...bola tam arogancia? Nie. Ja som sa slušne opýtala...a potom prišli arogantne a drzé komentáre...veď sa len pozri...a ja som sa zo začiatku normálne a slušne snažila ešte reagovať ...až kým ma tu nezačali urážať že nie som najostrejšia ceruzka v peračníku a podobne. Veď si to prečítaj ešte raz 😊