Ahojte, používate niekto badoo? ako to tam funguje, odpisujete všetkým, čo vám napíšu, som tam pár dní a stalo sa mi, keď neodpíšem, tak mi o chvíľu príde správa, že som krava, že neviem ani odpísať. Píšu mi aj o dosť mladší ako ja, čo akurát nehľadám :D
Čo inak prosím znamená, keď vám tam niekto dá, že sa do vás zaľúbil?? :D
Ahoj. Aj som mal ale nič moc. Mne zase žiadna nedopísala aj keď mi prišlo ze ma o mna záujem ale to bolo počítačom riadené. To jemoja skúsenosť.
Tiež som tam pred nejakým časom bola. Narážala som len samé podivné indivíduá, pripadne na takých co si chcú iba nezáväzne užiť tak som sa na to vykaslala. Strata času.
Sesternica si tam pred 6 rokmi nasla manzela, appku pouzivala iba chvilu, on tiez, asi to osud zariadil.
Skus radsej bumble a tinder, je tam viac "normalnych" muzov, badoo samy looser (i ked aj tam sa mozu najst vynimky a ludia co su na viacerych platformach). Samozrejme aj tam musis triedit, triedit, triedit a nazivo sa stretnut az ked v konverzacii vidis ze to ma nejaky potencial a mas aku-taku predstavu o tom cloveku. Ako aspon priemerne vyzerajuca zena mas fakt z coho vyberat (hoci kvantita prevazuje nad kvalitou), na rozdiel od chlapov ktori to na online zoznamkach maju fakt tazke.
😀😀😀
Nikdy som to nepouzil, ale zrejme clovek neprichadza o vela. Ako tak pozeram tak len "gentlemani"...
"Ahoj, ako sa mas?"
10 minutes later
" Ty si pekna truba ked ani odpisat nevies"
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Musis to brat pozitivne. Partnera tam zrejme nenajdes ale aspon sa dobre zasmejes kym tam budes.
prihlásila som sa tam pred rokmi, keď mi známi dali echo, že tam chodí môj manžel.. teda už ex-manžel.. vytvorila som si fake profil a podarilo sa mi ho nachytať 😥 bez okolkov si so mnou po pár dňoch písania dohodol víkendový wellness pobyt.. prišla som tam aj s dcérou.. podobných podivných ženatých indivíduí hľadajúcich len sex je tam ako maku, avšak sú aj výnimky.. paradoxne som si tam našla aj druhého manžela, s ktorým som si písala dva roky, kým sme sa 1x stretli 😉 avšak cielene - so snahou nájsť si dlhodobý vzťah - by som sa na zoznamku neprihlásila 🤷🏻♀️
Super appka, spoznala som tam super chlapa , potom ma uniesol 😃 a držal 3 dni v dome , odporúčam 😂
@mimka1402 dlllllha story 😂 mladosť pochabosť , teraz som single ale už mám obrovský rešpekt pred takýmito vecami 😂 celkovo sa bojím mužov 😄
Aj keď vidím v Amerike prípady že sa žena stretla z Tinder s niekym a zabil ju a naporcoval do kufra? No nie ďakujem pekne radšej budem single úspešná mama 😂😂
Ja som sa pred 10 rokmi na badoo - tusim hned v prvy den pouzivania spoznala s chalanom, s ktorym sme sa predtym vidali v autobuse. Tak sme spolu potom asi rok chodili
badoo je z tych modernych zoznamovacich aplikacii jedine použiteľné a jediné, kde sa dá niekto nájsť. A nie je to IBA na fotkách založené. Tinder to je hnus, komerčný. Prinúti ťa pridať si stále viac a viac fotiek, prinúti ťa si vyplniť celý profil, prinúti ťa si kúpiť drahé predplatné aby si vôbec mohol niekomu napísať... Je tam plna prdel profilov, falošných dokonalých alebo hrozne vyzerajúcich ale hlavne neaktívnych. V popisoch ľudia nemajú absolútne nič, čiže len podľa fotiek listuješ jak v katalógu s potravinami, toto chcem, toto nie... toto chcem, toto nie... To je uplne zvrátené. Však nemaš tušenia či by si k tomu človeku vôbec bicykel oprela keby prehovoril, alebo povedal niečo o sebe. Čo keď ty máš 3 VŠ, orientuješ sa na vedu, a tam týpek ti pripadá atraktívny, a je to covid popierač nedokončil učňovku, nevie gramatiku, nadávka v každej druhej vete, a alkohol a cigarety mu nie su vôbec cudzie... To je teda zmysel zoznamky zvanej Tinder? Na vzhľade? ... To je tak na jednu noc zoznamka. Áno chvílu som tam bol v minulosti.
A to nehovorim ešte o tom, že ti zobrazuje ludi v okoli do niekolkych km... a neberie do uvahy hranice, čiže z Ba ti ukazuje nemcov, čechov, maďarov prevažne...
v badoo si vieš normalne vyplniť profil, normalne vieš napísať niečo svojimi slovami, normálne to funguje na matchovaní sa, takisto ako tinder, zaľúbenie to je, že dostane ten človek priamo upozornenie, že niekto ho tak označil, ale hlavne berie do uvahy hranice... a neplatíš tam za to keď chceš niekomu napísať, pokiaľ sa matchnete... ano tiež ti tam niektorych ludí účelovo nezobrazuje, väčšinou tých čo ťa najviac matchujú profilom, takže to iste nejaký čas potrvá kým niekoho kompatibilného nájdeš.Tym ktorym sa neda napisať ktorch len vyhľadáš v zozname ľudí, tym ked chceš napisať musiš zaplatiť kreditmi... myslim že každy den ti to dá free 10 kreditov za kuknutie reklamy, takže za 20 dní napíšeš aj tomu svojmu vysnenemu profilu keby to nešlo a zadarmo :D
A ine zoznamky dnes to su minimalne využívané, neznáme väčšine spoločnosti a na väčšine fungujú buď boti, alebo úchyli :D ... Ale to na každej zoznamke, najmä z pohladu žien, rozhodne však badoo je 100x lepšie než tinder. Obe som vyskúšal.
Moj priatel pred 2 rokmi, ked sme sa stretli, bol asi na 5 zoznamkach. Pochybujem, ze by ich platil, on je povaha, co neplati, za co nemusi :D Napisal mi prvy, ale celkom zaujimavo, tak som odpisala. A pritom sme boli od seba dost daleko, netusim, ako ma nasiel, ani preco som sa mu ukazala. Sme spolu tie 2 roky a radi by sme spolu boli navzdy. A byvaly, s kt som robila v rovnakej budove, si ma tiez takto nasiel na badoo, a boli sme spolu cca 2,5 roka, neklaplo to na inych veciach... Nezatracovala by som. Len treba filtrovat. A nemat neskutocne ocakavania.
@aylinn je mi velmi luto, co sa Ti stalo, az ma zamrazilo :( ked si predstavim, ze ja som za tym svojim sla na prve rande z KE do BA vlakom a potom este autom s nim k nemu za hranice, tak ma az mrazi, co sa Ti stalo. A som asi naozaj rada, ze ten moj nie je debil a unosca (aj ked som bola ako tak poistena, adresu som zistila dopredu -aj ked len od neho- a okrem kamosky v KE vedela moju adresu, meno, foto a fb profil s fotkami v priebehu rokov priatela aj kamoska v BA a tej som sa este s foto s hodinkami hlasila 2x denne a kebyze jej nepridu odomna spravy alebo jej nedvihnem, tak sadne do auta a dojde ma hladat aj s muzom).
Dobrý deň môže mi niekto povedať alebo respektíve má niekto skúsenosti s badom,že viac krát svietite že ste aktívny na Badoo ?? Alebo Badoo si robí čo chce ?
@janai1 Toto viem ,ale ja som sa pýtala pretože ,neviem či môj dobrý priateľ mi klame ,keď si so mnou písal tak mi povedal že on veľa nie je na Badoo a nie rád veľa píše tak teraz neviem či mne klame a somnou si nerád popise alebo je tam často a si píše s niekým iným alebo Badoo blbne ,lebo keď mi niekto napíše zopárkrát za deň a ja vidím že on svieti celý deň podstate tak neviem kde je pravda ,mám rada úprimnosť a keď ja som úprimná tak dotyčná osoba by mala tiež ,,s jednej strany ako fotky si Badoo samo listuje a potom samo asi po mesiaci alebo menej dotyčná osoba vidí inú ,vysvetlím to tak už mi napísali či som menila fotku a ja vravím nie tak mi poslali akú mám tam fotku pokiaľ mne ukázalo že mám tu akú som si zvolila ja na profilovú ,tak im sa zobrazuje iná ,podstate Badoo si robí čo chce 🤷príde mi to celé blbé ,už ...a ja nebudem 3 kolo na voze 🤔
Kedysi som používala, idiotov máš takmer všade 🤣 nerieš, keď nechceš odpísať a príde ti taka správa tak si môžeš len pogratulovať, že si neodpísala 😁
To, že sa do teba niekto zaľúbil neznamená nič, len ze ti dali Like a badoo to občas tak oznámi