Ahojte. Potrebujem niekoho kto už ma skúsenosti . Neviem koho sa opýtať. Dnes mi prišlo na Instagram ze mi dočasne blokli Instagram pre podozrenie na phishing. A chceli ma overiť kódom cez imail. Vravim si Ok nevh sa páči. Vyplnila som formulár ze Sak o nič nejde príde kód a odblokujú to. No lenže žiadny kód neprišiel už od rana. A začala som vyhľadávať fóra o tom. A oni vlastne tie kódy väčšinou ze ani neprídu. A cez telefón tam nie je možnosť. Som zúfalá a neviem si s tým rady. Chcelo by to odborníka ale nikoho nepoznám. Poradíte mi ? Moc ďakujem.
Oni to maju všetko starzten hrozne technicky poriesene. Ja som už pred dvomi mesiacmi posielala fotku na obnovenie uctu( zablokovali mi ho, aj keď som nič zle neurobila) a stale ziadna odpoved
@terry2003 a ten kód vám za aký čas prišiel ? Lebo je tam napísané do minúty. Stalo sa mi to ráno. Doteraz ten kód nemám. Bez kódu ma neodblokuju. Som z toho zúfalá. A presne čo čítam Nemá význam to riešiť cez podporu oni to majú u prdele. Ja potrebujem len ten kód ktorý nemám. A pozerám všetko aj spam aj sociálne siete stále dokola a nič. Som z toho na prášky. Čítala som že sa to dá aj bez kódu ale je to zložité.
Ja som im už písala päť emailov, a pýtala sa, že ako dlho to ešte potrvá. Účet zablokujú bez príčin a behom sekundy, ale dokedy ho odblokuju tak sú to vraj mesiace niekedy aj rok či dva.
Ja ho mám normálne v emaili. V správe čo mi poslali
@darinkal a nebol práve ten email phishing? Aby ta teraz nezacali vydierať kvôli vrateniu uctu...