Potrebujem poradiť ohľadom Instagramu

darinkal
17. júl 2022

Ahojte. Potrebujem niekoho kto už ma skúsenosti . Neviem koho sa opýtať. Dnes mi prišlo na Instagram ze mi dočasne blokli Instagram pre podozrenie na phishing. A chceli ma overiť kódom cez imail. Vravim si Ok nevh sa páči. Vyplnila som formulár ze Sak o nič nejde príde kód a odblokujú to. No lenže žiadny kód neprišiel už od rana. A začala som vyhľadávať fóra o tom. A oni vlastne tie kódy väčšinou ze ani neprídu. A cez telefón tam nie je možnosť. Som zúfalá a neviem si s tým rady. Chcelo by to odborníka ale nikoho nepoznám. Poradíte mi ? Moc ďakujem.

karelova
17. júl 2022

@darinkal a nebol práve ten email phishing? Aby ta teraz nezacali vydierať kvôli vrateniu uctu...

darinkal
autor
17. júl 2022

@karelova no urobila som takú blbosť. Na aplle Store je možnosť si nastaviť apku ktorá ti ukáže kto tá sleduje na ig. Včera som si ju nastavila . A ono keď to chceš pozrieť tak apka sa spojuje s ig. A ráno som to urobila a ig to asi vyhodnotil ako phising.

darinkal
autor
17. júl 2022

@darinkal tak mi poslali že sa mám overiť kódom ktorý mi údajne poslali na imail. Lenže žiadny neprišiel. A na fórach píšu že toto je obrovský problém ig že oni väčšinou ani neprídu.

terry2003
17. júl 2022

Oni to maju všetko starzten hrozne technicky poriesene. Ja som už pred dvomi mesiacmi posielala fotku na obnovenie uctu( zablokovali mi ho, aj keď som nič zle neurobila) a stale ziadna odpoved

darinkal
autor
17. júl 2022

@terry2003 tiež vám neposlali kód ?

terry2003
17. júl 2022

@darinkal mne ho poslali. Aj fotku som urobila. Pretože pokiaľ ide o tu istú situáciu, tak by vám mali poslať kód, ktorý napíšete na papier a vyfotite sa s ním. Ja som sa s ním vyfotila a poslala tu fotku, ale mne neprišla žiadna odpoveď na tu fotku a čakám, už dva mesiace.

darinkal
autor
17. júl 2022

@terry2003 a ten kód vám za aký čas prišiel ? Lebo je tam napísané do minúty. Stalo sa mi to ráno. Doteraz ten kód nemám. Bez kódu ma neodblokuju. Som z toho zúfalá. A presne čo čítam Nemá význam to riešiť cez podporu oni to majú u prdele. Ja potrebujem len ten kód ktorý nemám. A pozerám všetko aj spam aj sociálne siete stále dokola a nič. Som z toho na prášky. Čítala som že sa to dá aj bez kódu ale je to zložité.

terry2003
17. júl 2022

@darinkal mne ho poslali do piatich minút

terry2003
17. júl 2022

A ten pocit poznám. Ja som si hneď založila nový účet, ale ten starý mi stále chýba. Mala som tam vzácne fotky, viac sledovatelov, archivovane fotky, aj správy a skupiny.
@darinkal

terry2003
17. júl 2022

Ja som im už písala päť emailov, a pýtala sa, že ako dlho to ešte potrvá. Účet zablokujú bez príčin a behom sekundy, ale dokedy ho odblokuju tak sú to vraj mesiace niekedy aj rok či dva.

darinkal
autor
17. júl 2022

@terry2003 a vy ho aj vidíte ? Či je zmazaný ? Ja ho cez fake profil stále vidim

terry2003
17. júl 2022

Ja ho mám normálne v emaili. V správe čo mi poslali