Potrebujem pomoc s Facebook skupinami

greeneys
27. júl 2020

Potrebujem poradiť ako to spravit moja velmi dobra známa odstránila fb kvoli nejakým veciam a bola majiteľka teda adminka skupín na fb. Ja by som to chcel zobrat ze by som bol admin
....(som bývali admin tich skupin)

zuzka38
27. júl 2020

@greeneys tak predtym nez zrusila svoje konto mala adminovanie na niekoho prehodit, teraz uz tazko.. jedine ze svoje konto obnovi

syslik81
27. júl 2020

musi sa znova nahlasit na fb -staci sa klasicky prihlasit fb sa neda uplne zrusit ... urcita hlavnym administratorom seba odhlasi zo stranky ..potom znova moze zrusit fb ...

ivkazba
27. júl 2020

@syslik81 FB sa dá už pomerne dlho zrušiť aj úplne a vtedy sa do neho nedá prihlásiť už žiadnym spôsobom, lebo je konto proste úplne zrušené

@greeneys záleží, či kamarátka svoje konto zrušila alebo zdeaktivovala. Ak ho iba deaktivovala, opätovným prihlásením sa zaktívni a môže ťa zadať ako admina. Ak konto úplne zrušila, tak to už neurobí nijak.

greeneys
autor
27. júl 2020

@ivkazba myslim ze uplne lebo v skupine neni admin nikto a je tam cez 70k tisíc ludi

ivkazba
27. júl 2020

@greeneys no ona aj ak ho deaktivovala, tak nebude v skupine. Deaktivovaný účet vyzerá ako vymazaný, užívateľa nenájdeš, nie je v žiadnych skupinách kde bol, proste neexistuje, nikde ho nenájdeš. Ale vymazaný zo systému nie je a užívateľ ho vie opätovne zaktívniť.

ivkazba
27. júl 2020

@greeneys jedine sa potom obrátiť na nejakú FB podporu, či oni vedia poradiť, ako priradiť admina do skupiny