Zeny mam len ja stastie ci? Objednavala som si topanky aj nejake saty, vsetko islo spat. Topanky snad o cislo mensie, oblecenie neprecitala som zlozenie tak same umeliny. Topanky katastrofa, tazke, smradlave od lepu. Dalsie co som si povedala ze ok tieto snad vezmem tak prava roztahana ako po obrovi 🫣 jasne, neobjednavala som tie najdrahsie znacky, ale sandale za 40-50€ by mali byt schopne, neboli kozene ani dizajnove. Posledna objednavka zabalena v roz*ebanej krabici, ani ju poriadne nezlozili, samozrejme dosla roztrhnuta lebo tam narvali viac ako mali…
Uf, ja mam len pozitivnu skusenost. Nikdy mi nic neposlali v takom stave, vzdy vsetko v poriadku. U niektorych topanok si vsak treba vsimat tie velkosti v cm (dlzka chodidla) lebo objednavala som dvakrat botasky znacky Under Armour a musela som brat velkost o dve a pol cisla vacsiu nez bezne nosime.
Ale ja vacsinou objednavam odtial znackove veci, raz som objednala clenkove cizmy nejakej inej znacky a o par mesiacov mi poslali mail, ze na nich zistili vyrobnu vadu a mozu byt nebezpecne pre bezne nosenie( nejaky problem s opatkom) u mna vsak nenastalo nic take tak som si ich ponechala aj nadalej, nechcelo sa mi ich vracat spat, aj ked som mohla na ich naklady a vratili by mi spat peniaze. Mne takto minule poslali slapky Armani zo stranky Spartano v roztrhanej, polepenej krabici, este ani stitok na nich nebol pripnuty, objednavala som od nich prvykrat, slapky boli darcek a hned takato skusenost, uz by som odtial neobjednala.
Neobjednavam z týchto e shopov veľkosti nesedia, 90% vrátim
Ale zase to, že je to umelina a topánky neboli kožené to si si mala prečítať🙂prvé čo pozerám zloženie materialu.Za 40-50 eur si kúpim už kožené šľapky zo zahraničného eshopu
Zo Zalando len najlepsie... za to about you hrôza, všetko šlo späť
za mna tiez najlepie zalando ,kvalita a velkost to je ine ale prisiel stitok nic som nemusela tlacit ,ked nesedelo nepacilo zalepila som a odniesla na postu a fertig
ziaden problem so zalandom a to objednavam uz roky
@sarita510 ano, to je brutal benefit ze sa da vratit na poste a nestarat sa. Len posledne objednavky ma prekvapili. Ale tak neboli to premiove znacky neviem co som cakala 😀
Tiez objednavam a nebol nikdy problem. A to objednavam teda vela a casto 🤷♀️
Ja mám len dobré skúsenosti a nimi, jedine čo som vracala boli priateľovi topánky, ale to bola moja chýba, netrafila som veľkosť o jedno číslo
Mne nevratili pred dvomi týždňami peniaze,musela som po 14 dňoch volať a vypisovať cestné prehlásenie, potom mi ich vrátili, včera mi došla používaná kabelka, ktorá stojí bez zľavy skoro 400e, prisla zabalená ako z nejakého čínskeho eshopu,bez krabice, bez ničoho,skrknuta,odreta,doleptaná, vraj ju mám vrátiť,už som vrátila, tak snáď nebudú problémy s vrátením peňazí,lebo už som s nimi skončila...keby mi dali aspoň nejakú zľavu na ďalší nakup,lebo fakt u nich nemám chuť už ani ponožky kúpiť a nič,proste horšie už ako About you
Zo Zalandom mam len dobre skusenosti uz xy rokov, este ked nebol na SK som objednavala vo Svajciarsku zo Zalanda. Treba si praveze pozerat značky, ak vieš, že bola zla kvalita danej značky, tak si neobjednavaj už tu značku a skus ist do niecoho ineho. Zalando by ti malo peniaze vratit do 14 dni. Mne sa nechce chodit po nakupnych centrach, tak radsej objednavam.
Aké značky si objednavala?