Posielate aj nahé fotky deti?

13. nov 2024

Ahojte chcem sa opýtať či posielate v chate / súkromne napríklad rodine / aj hole fotky deti ? …. Povedzme keď ste na dovolenke atd ?

earlgrey
13. nov 2024

Nie, nikdy.

10zabka
13. nov 2024

holé fotky detí? Nikomu a nikdy. To je čo za otázku? Prieskum?

autor
13. nov 2024

@10zabka nie. Žiaden prieskum, iba má zaujimalo keď je napr manžel na týždňovky, či aj taletl posielate

ivuska027
13. nov 2024

Nefotim holé fotky seba a ani deti. Vec vyriešená.

ivuska027
13. nov 2024

Ale holé fotky detí? WTF? Prečo by som fotila dieťa holé? 🙄🤔

10zabka
13. nov 2024

tak hádam manžel vie, ako dieťa vyzerá... prečo mu posielať fotky holého dieťaťa? Pôvodná otázka znela: súkromne rodine na chate, na dovolenke. Myslíš, že chodíme na dovolenku alebo na chatu bez manžela?

vkatush
13. nov 2024

Ja tak stále dávam nejaké emoji na prekrytie 😁 hlavne keď v lete malý behal celý čas len na holo, tak to čo fotka, to 🍆🍆🍆

angel993
13. nov 2024

Nikdy nefotim deti nahé, nie to ešte aby som také fotky šírila.

nikaeli
13. nov 2024

1. nikdy nefotím deti bez oblečenia
(moje deti vlastne ani nikdy nie sú holé, max tak vo vani a tam ich nefotím). Rešpektujem ich právo na intimitu a ani v lete nebehajú holé. Alebo majú plavky, alebo kraťasky a dcéra aspoň tielko, ak nie šatky.
2. ak je manžel na týždňovke, ja určite nie som na dovolenke 😄

eclaire
13. nov 2024

ona asi mysli v chate-akoze chat komunikacia..ako napr.messenger,whatsapp..ze proste nie verejne na plochu na nejakej soc.sieti ale v sukromnej konverzacii... a nie,neposielam ani tak ani tak

januska12323
13. nov 2024

@vkatush ale vieš, že kto by chcel toho smajlíka dať preč veľmi ľahko vygumuje?
Fotka poslaná cez sieť sa môže dostať kam by si nechcela, nevidím jediný dôvod na fotenie a posielanie holých detí. Manžel nevie ako vyzerajú? Načo by mu taká fotka bola?

vkatush
13. nov 2024

@januska12323 tak to isté platí aj o tom, ak máš fotku v telefóne, zálohu na cloude, v zdieľanej galérii s partnerom,... veľmi ľahko sa k nej vedia dostať, ak chcú.
Nepotrebujem prednášku o kyberpriestore, riziká poznám a téma nie je o tom.
Dala som len odpoveď autorke na jej otázku.

januska12323
13. nov 2024

Jasné, tu sa vraciame k tomu načo vôbec fotiť holé dieťa.

jazula
14. nov 2024

Keď ide o dovolenku - tak tam je malá (3,5r) holá max so mnou na izbe, cudzí ľudia naokolo nemajú prečo očumovať moje nahé dieťa… Takže odtiaľ takéto fotky nehrozia 🙂.
Na druhej strane natočili sme si prvé kúpanie bábätka doma a poslali videjko mojim rodičom, ktorí vtedy bývali 500km ďaleko. A v tej eufórii z bába mi ani nenapadlo videjko nejako cenzúrovať 🙈. Možno bolo ešte zopár podobných sutuácií, ale veľmi málo.

jazula
14. nov 2024

Z môjho pohľadu, ak necháš dieťa na dovolenke behať vonku nahé, tak kľudne môžeš aj ty také fotky posielať, veď tam si ho nafotí/natočí kto chce, pošle kam chce a ešte to má jednoduchšie ako sa niekam nabúravať…

sasa1310
14. nov 2024

nahé deti som nikdy nemala na dovolenke. To len sedláci nechajú decká behať nahé na dovolenkách. Takže nie je čo posielať

basulaak
14. nov 2024

Ano jasne. Co je na tom ze poslem male dieta hole na foto?

titla
14. nov 2024

Nie, neposielam. Starym rodicom potom ukazem taky zaber, ale cez whatsup, mesenger a pod. neposielam

Ja nechavam maleho pobehovat naheho v lete pri mori, na chate ale my mavame take robinsonovske destinacie, kde sme mimo civilizacie uplne sami

autor
14. nov 2024

@jazula vďaka a teraz si to nevycitate pripadne neriešite že čo ak by si niekto to video z vašich správ stiahol ? Nejaký hackeri ? Či proste to máte tak že “kto by už len vaše video hľadal a sťahovať z messengeru “?

chupakabra
14. nov 2024

Stačí, že manžel stratí mobil. Niekt nájde, nechá si ho. Ukradnú mu ho. Dostane sa dáky dement k takým fotkám. Stačí ti to takto vysvetlené?

autor
14. nov 2024

@basulaak a čo ak go niekto nájde / zverejní

maryetta
14. nov 2024

Mam 4 deti ale ani jedno nema fotku kde je hole. Max vo vanicke pei kupani ale tam tiez vidiet iba to co moze byt vidiet 🙈

sense
14. nov 2024

Nikdy som na verejnosti nenechala dieťa behať nahé, a ani som ho nahé nefotila

gab1sol
14. nov 2024

Ak som fotila nahé deti a chcela poslať napr. rodičom, tak som urobila takú fotku, že nič nebolo vidno, napr. len detail tváre. Teraz sú už deti väčšie a ani mi nenapadlo ich nahé odfotiť a poslať to niekam, aj keď len rodičom.

dankabetka
14. nov 2024

ahoj, nech rozmyslam ako rozmyslam, ale moje dieta odfotene hole ani nemam...a to dokonca ani ako miminko 😒

lenkakravcova
14. nov 2024

Nie určite nie.
Ale raz sa mi stalo že pani čo si od nás brala mačiatko, mi poslala fotku mačiatka so svojím nahým asi 6r dieťaťom. Prišlo mi to dosť scestné.

evaachesa
14. nov 2024

Uvedomuješ si ako divne to vyznieva? Keď je manžel na týždňovke tak potrebuje vidieť nahé fotky detí? Nestačia mu také kde sú oblečené? 🤷 Ani len by mi nenapadlo fotiť si nahé dieťa a nie ešte posielať také fotky cez internet. V dnešnej skazenej dobe. 🤷

annm81
14. nov 2024

Deti fotím nahé buď tak, že im vidno len zadok, alebo tak, že intímne oblasti sú zakryté - napr. pri kúpaní sa spustím s mobilom nižšie, aby hrana vane zakryla spodnú časť tela dieťaťa. Fotky, ktoré sú nedôstojné nielenže neposielam nikomu, ale rovno mažem. Aký je dôvod posielať mužovi práve nahaté fotky? Ak by malo dieťa napr. nejaký zdravotný problém a ja potrebujem urobiť fotku a niekam ju poslať (pravdepodobne lekárovi), tak odfotím dané miesto ale tak, aby z fotky nebolo možné dieťa identifikovať - predovšetkým tam teda nemá tvár.

jazula
14. nov 2024

Ono je to už vec, ktorú nezmením, tak načo si niečo vyčítať…už sa len viem zamyslieť pri budúcom konaní.

margotka17
14. nov 2024

😳😳😳 nie