ahojte,
prosim vas, nejaki influenceri ktori maju 10 a viac tisic /idealne co najviac/ folowers, a naozaj su taki, ze ludia ich pozeraju nie ze fejk. vacsinou by to mali byt chlapi co pozeraju.
nieco ale slusne nic eroticke.
potrebujem takychto ludi, ktori /uplne idealne/ maju dost velku zakladnu nechcem ale takych ako napr. rachel a pod, niekoho takeho normalneho, ale nie zas nejake celebrity,
chcem aby mi ten influencer urobil reklamu lebo som sa stala polovcinou vlastnickou jednej sukromnej kliniky na zdravie krasu. cize tento influencer by naozaj mal mat dobru zakladnu plus moze to byt aj nejaka modelka, model, to je jedno,ale mali by skor sa pohybovat v oblasti kadernictva, vlasov, zdravia, krasy, esteticka medicina proste skor, mozno zdravy zivotny styl neviem, idealne by bolo kebyze nejaki znami kadernici, ale tym zas nemys,im rochniaka a pod ideálne s presahom do cr.
dakujem vam za info
ja vobec sa v tomto nevyznam nepozeram takych ludi neviem. dakujem
Tatiana Zidekova? cez 350tis sledovatelov, velky dosah ma aj v CZ
asi by mal mat ten clovek viac sledovatel, aspon 30 tisic a viac, teraz som sa docitala na nete 🙂
potrebovali by sme nieco co sa tyka estetickej mediciny, zdravia, krasy, vlasov, a pod..
ozvem sa vam do sprav 🙂
prosim- niekoho fakt dobreho ,co ma dosah na ludi a dokaze ich "presvedcit" pomocou tej cielenej reklamy a postu. a videa..
kto sa vie predat a pod..ale aj kto je " vazeny a znamejsi",
nejakeho kadernika vychyteneho pre muzov nepoznate prosim zeny?
dakujem
ozvem sa vam damy, dakujem a ak este niekoho poznate, prosim supnite mi sem rovno aj link priamo na ich instagram alebo fb
Ta moja spoluziacka co som vyssie pridala,nie je sice znama ale robi vizas a styling aj znamym tvaram. Robila pre casopis Emma a pod. A dost ludi ju sleduje aj na tiktoku
@petulda333 kolko ludi?🙂
Niekedy ten pocet followerov nie je az tak podstatny. Musia aj realne sledovat toho cloveka, musi byt k nemu vztah, komunita a to sa da aj s menej folkowermi (beth.sal instagram mi napadla napr.)
Vieš koľko taky ľudia berú peňazí za také niečo? Kamoš chcel aby mu zidekova propagovala kávu, kde mu poslala sumu akú zato chce tak sa mu hlava zatocila 🤭
@ariannazara nevies kolko? ja som platila 500 € 🤪 za 3 posty u jednej znamejsej (nie az tak) osobnosti.. 2 roky dozadu
Moj kulinarsky profil ti asi velmi nepomoze😁, ale ak je pekny projekt tak ti aj “len tak” nieco prezdielam tak sa kludne ozvi. Moj IG je @jemezdravo.sk
@liv1 moja kamoška zaplatila slanchite 500 eur/ poslala oblečenie zadarmo podávala na story a účinok žiaden 😂 takže kedy jak sa trafis
Veľa 🤭 trojnásobne cislo
Skus operenecholec ta je na klinike ako doma 🤐
@ariannazara ja ako marketer ozaj mozem povedat, ze velakrat sa to neoplati 🤷♀️. Musi to byt masovejsie, viac profilov, dobre spracovane, putave, viac stories, a treba si uvedomit, ze keby to dal clovek do normalnej reklamy, ci mu to neprinesie viac. Zalezi, ci firma buduje znacku alebo potrebuje vykon.
Ale trojnasobne a nic neprinieslo? 😁 ehm ehm 😅
Poznas tuto stranku? https://www.dataonsteroids.com/ Tak tam najdes statistiky...
@liv1 on s nou neriešil nič keď mu povedala koľko zato chce..
@liv1 ale zas Tatiana riesi veľké značky, ine spolupráce také veci podľa mňa ani neberie.
@ariannazara jaj ta slanchita nepriniesla nic..
Este mi napadla drew
Jana Hrmova 😁