Ahojte, neviete mi odporučiť nejaký dobrý seriál na netflix ? 🙂
Príbeh služobnice
YOU, Koruna, Papierovy dom, Dobry doktor, Sluzka...
Ja osobne pozerám z každého niečo a tu sú tie, co som rada pozerala : Stranger Things, Dynasty, Umbrella Academy, Sabrinina desivá dobrodruzstvi, Bridgertonovi, Řád, Hill House, Sex Life ...
YOU, Lupin, Bridgerton, New Amsterdam, The Crown
Shadow and bones
The Fall - je to temne, ale dobre. Hra tam Gillian Anderson
You
Za mna top seriál Behind her eyes a ešte Black mirror
Black mirror, casa del papel, squid game, alice in borderland, dynasty, you. Moje topky su you, squid game, black mirror a casa del papel
After life.
Maid (Sluzka), Queens Gambit, New Amsterdam
Virgin river
Had -The Serpent
@gilmorka ten je na netflix?
Firefly lane, La casa de papel,Sex education,Crown,Workin moms,Modern family, Damsky Gambit,.Gilmore girls
@gilmorka ten je na HBO
@pondelok01 jaj, tak asi HBO
Dobre misto
Chestnut man
Toy boy, you a Outlander za mna úplný top 😉
The office 🙂
Moje najobľúbenejšie sú Virgin river, Chesepeake shore a sweet magnolias.. to sú také ženské oddychovky.. potom money heist prvé dve série top, druhé dve na mňa boli viac prestrelky ako inteligencia a plánovanie a to sa mi už prestalo páčiť. Lupin je cool, myslím že aj Sherlock s Cumberbachom je na netflixe. Z komediálnych mám najradšej Brooklyn 99.community a good place sa neskôr pokazili. A teraz sledujem maid ale to je extra depresívne ale stále ma to baví pozerať. Pozerala som aj Brigerton ale samozrejme ako prvú som čítala knihu tak som sa len celý čas pohoršovala na tom čo je v knihe iné :D a ešte good doctor mám rada.. better than us bolo svojím spôsobom zaujímavé.. atypical sa mi páčil ale potom to nasilu pretláčanie homosexuality ma začalo vytáčať. Takže tak ..
@zazvorka87 zrovna pozerám slúžku a teda je to pre mňa najhorší seriál čo som tam videla,nuda neskutočna
mna na Maid cely cas rozculovalo ze vsetko pokazi a vlastne za vsetko si aj tak moze sama
Ale teda moj vyber je: Kalifat, The spy, The serpent, You, Narcos, Better call Saul, Mindhunter, Gambit a take vtipnejsie Family Business a Lupin.
v roku 2021 vyšli všelijaké super... odporučam - https://www.lovinlivin.eu/najsledovanejsie-novi...
Žáner ?