Diik 😇
bird box
Nový? starý? Mne sa z tých novších veľmi páčil Upgrade a so starších mám veľmi rada Telefónnu búdku, John Wick a 96 hodín.
strasne vela som ich videla keby si viem spomenut son of the gun, zlozka 64, contratiempo
telefonna budka a 96 hodin videl uz hadam aj skolkar...skustie co som napisala..nie su okukane a otvarala som usta...fakt super
@angelinja tak nepýta sa aký chce pozerať či starší či novší. Ja napríklad osobne mám veľmi rada tieto staršie filmy a veľmi rada si ich pozriem aj viackrát. Lebo tieto novšie u mňa teda osobne moc veľa pozitívnych reakcií nevyvolavaju, lebo sú buď okukane alebo až priveľmi prekombinovane. A dúfam, že tie staršie filmy škôlkár ich ešte nevidel 😀 Ale dobre skúsim dať tým vašim typom šancu.
tiez gone girl-ale to je uz celkom stare, ale je to dobre ak ste nevidela, 22 vystrelu tiez starsie uz, to contratiempo spanielske rok 2016,
Ja som pozerala Neviditeľný a páčil sa mi len bol este s titulkami
netflix- toy boy- to je serial tusim ale zaujimave pekne prostredie spanielske tusim tiez, co je pre mna tazko akceptovatelne je ze v tychto novodobych serialoch sa uz ukazuje intimita medzi rovnakym pohlavim..otras.., este film loft tiez celkom ok thriller,
@777januska777 no dajte tomu sancu :D to contratiempo je asi naj..podla mna z tych co som pisala.
@angelinja u mňa je to celkovo také blbé v dnešných seriáloch a filmoch. Mám pocit, že ľudia potrebujú silou mocou šokovať (aj intimita ako ste spomínali) a chýba tomu nejaký dobrý jednoduchý nápad. Čím viac niečo prekombinujú, tým je to akože lepšie. Na toto je u mňa najlepší príklad Hry o tróny (prvé série fajn, postupne už to kombinovali a kombinovali, že som to prestala pozerať), ale to je asi len môj osobný pohľad keďže ľudia to neskutočne žrali 😀
@silviakup videla som
@angelinja oki skusim diik
@angelinja contrantiempo sa mi velmi nepacil skor by som chcela klasicke thrilery o nevere alebo nieco co sa odohrava v dome ako napr film oni
@777januska777
Careful what you wish for, Addicted
mne sa pacil tent La cara oculta, alebo najvyssia ponuka