Ahojte poradte internetovu tv na samsung tv, mame skylink + 7 dnovy archív, no stale vypadava. S cim mate dobre skusenosti?
@hruska91 no my sme tak rozmyslali minule, ze vecer ked chceme nejaky film, nedavaju nic.. Nejake relacie nikodym, a tak🥱a potom to trpane tvoja tvar znie povedome..
Otras.. Policajne, susedske, kriminalne a neviem ake pripady🤦♀️🤦♀️🤦♀️otras...
Ja rozmyslam ze si dame len zaklad rtvs a tak (aj tak len tam davaju plnobodnotne filmy) a potom netflix.
Veď si zaplaťte hbogo, netflix,.. vieš o Tom že každá internetová televízia vysiela stále to isté podľa programu kanálov? 🤔
ja platim kukitv na pc aj na tv z wifi 16e mesačne ale plno programov
Nam by stacilo 1tka 2ka a jojko a ducktv...ale taký balik asi nikde nenajdeme...vsade co pozeram je zaklad + nejaky priplatok za detske, a vysplha sa to na 20€
A co obycajna Dvbt antena? 7 zakladnych programov. K tomu cez net live a archivy vysielania na markiza, youtube, filmy na uloz.to,...,... Vsetko zdarma.
@hruska91 skus pozrieť Antik
My to platíme synovi necelé 4€, ale neviem skladbu programov.
https://antiktv.sk/sk/
My máme Magio za 13,85 mesačne. Filmy sa dajú nahrávať a najnovšie som si aktivovala aj archív. Len často nie je v sobotu čo pozerať, tak platím aj Netflix kvôli filmom.
Aplikácia sledovanietv alebo aj sledovanie.tv. stiahnete si ju do Smart tv a vytvoríte si účet. Stojí 6 eur je tam archív, dá sa nahrať, nevypadáva. My sme spokojní.
Ahojte, ja používam internetovú televíziu touchtv od satro. S priateľom sme veľmi spokojní, pretože reklamy si zakaždým pretáčame a tv program si môžeme v podstate kedykoľvek pozrieť, lebo sú archivované. Kvalita obrazu a cena je super, takže ja odporúčam 🙂
Pripinam sa ale chcem vediet aj alternativu TV do noveho domu... Skylink asi nechceme lebo tam nic nedavaju😏😏😏😏