Poraďte externú nabíjačku

sunny8
11. aug 2020

Ahojte. Už som minule spomínala problémy s baterkou (2r Xiaomi) za hodinu sa mi stiahne na polovicu (fungujem na mobile bežne tak ako aj predtým) .. v sobotu som ho potrebovala aj von tak som zapla dáta a proste mi skapal do hodiny. Nie je spoľahlivý. Rozmýšľala som ešte nad externou nabíjačkou kým ho úplne odpíšem. A to mám nastavený aj režim šetrenia batérie. Vedeli by ste mi nejakú lacnú a dobrú poradiť ? Nechcem do toho vsuvat mozno bude časom treba úplne vymeniť mobil

sissy27
11. aug 2020

@sunny8 powebanky kúpiš od cca 10€, záleží od kapacity. A zas nie je to úplne zbytočná investícia, dnes máloktorý mobil vydrží fičať celý deň ak používaš napr. aj foťák alebo navigáciu, takže my bežne využívame pri cestovaní a výletoch.
Konkrétnu značku ani neviem čo máme, jedna je tuším adata a druhá sbs. Radšej mám tú, ktorá mi na displeji ukazuje zostatok kapacity 😂 druhá má len 5kontroliek - každá značí 20% kapacity.

miskooo1987
11. aug 2020

@sunny8

Pozri si:

https://www.youtube.com/watch?v=5m4e-Q-glGY

Z toho ti vyplynie: buď výmen v mobile batériu, alebo mobil🙂 čo ti príde ekonomicky vyhodnejsie. Externou bankou to nezachránis, ten mobil sa ti začne onedlho vypínať náhodne, v najhoršom možnom čase.

sunny8
autor
11. aug 2020

@miskooo1987 mám ju vstavanú v mobile sama si ju asi nevymením (možno sa dá ale ja to neviem) 😁 a reklamácia nič už dávno prešla. A zasa platit za niečo také sa mi nechce ved po dvoch rokoch už moze odísť aj čokoľvek iné

miskooo1987
11. aug 2020

@sunny8 reklamácia by ti nepomohla, záruka sa nevzťahuje na bežne opotrebenie batérie, čo je tento prípad...vymenia ti ju v servise... spýtaj sa na cenu, ale pre tieto lacné telefóny to bude 50-70 EUR...