Poraďte eshop s oblečením

24. jan 2023

Poraďte nejaký dobrý eshop s oblečením, nic extra elegantne, veci na bežné nosenie za rozumnú cenu a v dobrej kvalite, žiadne handry

zanettsur
24. jan 2023

Tak ja najradsej nakupujem z AboutYou, predtym som objednavala stale zo Zootu, ale to ma nejak omrzelo, odkedy tam zaviedli, ze uz viac nie je postovne zadarmo :D Ale tak tych stranok je ozaj vela, teraz som aj nejaky Cribbs objavila, tam sa mi tiez pacilo strasne vela veci, no je toho dost na internete. Len treba vediet, kde hladat. :D

autor
24. jan 2023

@zanettsur aboutyou ma nebaví lebo je tam toho strašne veľa, aj keď si zadám filter tak sú to tisícky produktov

22abigail22
24. jan 2023

Ja najčastejšie nakupujem z : Bonprix, Terannova, Cropp a Reserved. 🙂
Tiež ma eshopy ako AboutYou "nebavia" lebo je toto prehnané veľa. 🫣

natall113
24. jan 2023

Ja objednávam rada zo sinsay alebo Bonprixu. Občas Terranova, H&M

erikamamo
24. jan 2023

presne s tymto som mala aj ja problem, mne sa tam proste nechcelo absolutne prehrabavat a prehladavat to tam cele :D uplne staci, ked ma obchod par veci, ale za to takych, ze ozaj stoja za to a rozhodne si vies vybrat. taky obchod som uz veru davno nevidela. 🙈

autor
24. jan 2023

@erikamamo ved práve, ja prejdem pár strán a potom ma to prestane baviť. Hľadám preto nejaký eshop ktorý ponúka pekne veci, vhodné do.prace a na bežné nosenie. Žiadne handry s infantilnymi obrázkami

blog_betka
25. jan 2023

Bonprix, About you, gate, lidl a tak...