Najlepsie co sa tyka temy home alone nie krvak diik
život na Slovensku...
@sima338 to este len bude horor.
@bublinka1426 to je pre mna na hororoch to najhorsie. nevadia mi nejake nechutnosti a krv a takto, ale ten pocit, ked viem, ze sa zlaknem :D
Včera som pozerala " Fresh" a "Temný dom", za horor by som ich nepovažovala, ale celkom fajn boli.
Pozerávam na bombuj.si
Ahoj, skús horor Nightshift/Nočná služba. Je to o mladej sestričke,ktorá robí na patológií a má zrovna nočnú službu.
Us, Tiché miesto, Hereditary, alebo potom také staršie veci ako Osvietenie alebo Mechanický pomaranč 🙂
napr: Sirota, Dvojča, Omen, Kruh, Grudge
Problém je hlavne v tom,že dnes sa už vôbec netočia kvalitné horory,pretože už vždy všetko je stále o tom istom a začína to už dnešného diváka nudiť. Podľa mňa sa hororový žáner totálne vyčerpal... zlaté 80 a 90roky
5 minut ticha u deti, hlavne ked ich neviete najst. Vtedy tuhne aj krv v zilach 😂 ale nie, pripnem sa, tiez mam rada take.
Saw, diablovo dieťa, texaský masaker motorovou pílou, hostel2, ľudské jatky, panenka z pekla, metro, Goblin
Sinister. (2012) Za mňa top. Fakt som sa bála ešte niekoľko dní 🙈
@vsauce_ Presne tak. Dnešné horory sú len na jedno max 2 pozretia,totálne bez šťavy,bez originálneho príbehu a vždy to je nejaký veľký dom,kde začne po troch dňoch strašiť, šálka sa pohne,stolička poletí 😀 totálny grc a vidno,že to dnes točia len pre publikum pubišov,im to stačí
Inak jediné čo ma napadlo, ani som to vlastne nedopozerala je ľudská stonožka... Ale to nie je strašidelné ale extrémne nechutné. Rozmýšľala som ktoru chorú hlavu to vôbec napadlo
Mne sa moc páčilo parožie. Ako možno je to trocha krvák, no nie taký klasický
Za mna Veronica, podľa skutočnej udalosti. O duchoch. Veľmi nepríjemný film. Alebo Conjuring…
Záhada Blair Witch
anabelle.....psychohoror a nie az tak krve...skor zvuk a vizual soky :D