Ahojte, poraďte prosím nejaký fajný film, akčný, triler, mysteriózny... Kľudne môže byť aj bez slovenského dabingu. Ďakujem! 😉
Ahoj,mňa minulý týždeň zaujal v telke film Udalosť (The Happening) s M.Wahlbergom a Zooey Deschanel. Mám rada staršie filmy a môj obľúbený je 3 dni k slobode s Russellom Crowe.
Mňa teda naposledy veľmi zaujala filmová séria Oddelenie Q - Zložka 64 a Odkaz vo fľaši, je to krimi ale super, myslím že 6-7 filmov je v sérii, tak už sa chystám aj na dalsie
Ahoj mňa dostal film Sirota je to horor, pozri na nete.
@gabulienka623 ja len doplnim, ze filmy su este 2 - Zabijaci, Zena v klietke. Viac uz ich natocenych nie je zatial..
@gabulienka623 ten Odkaz vo fľaši som videla pred par rokmi v kine.pecka! Mal dve linie.jednu tu krimi a druhu tu o tolerancii nabozenstiev hlboky odkaz.teraz uz su epizody s tymi hercami tusim aj v telke ako krimi seriál že?
Ahoj, mňa teda zaujal film s názvom Dom na konci ulice... pre mňa úplne super, lebo záver ma totálne šokoval ( som pozerala s otvorenou pusou ako to vypálilo+ to napätie)👍 .
Ďakujem za inšpiráciu.
Joker 😎
@nenne9 to neviem, že je aj seriál. Ale tie filmy sú perfektné
Ďakujem, určite čeknem všetky 😉
@lavender273 Hej, oplatí sa vidieť? Počula som, že super film.
@kikulienkadd kedy prosim ta isla ta Udalost? A na akom programe? vdaka
@jaroe musím to nájsť. Napíšem ti kedy to presne šlo. Mám Orange tv s archivom,pozerala som to na etapy bez reklam,preto neviem presne,zistím to ...
@levq urcite ano. Plus je to pre mna vyborny herecky vykon.
@levq za mna teda nic prevratne, cakala som mozno trosku viacej od toho, kedze tolko ludi to ospevovalo, pre mna len taky zlaty stred :/
@jaroe prepáč, vôbec to neviem nájsť, bolo to na joj plus ale kedy,to sa mi už nedá zistiť.
Mne sa veľmi páči dráma 21 gramov určite odporúčam. Ja som dosť filmový maniak, ale momentálne má nenápadne nič také co je fakt perfektne. Keď ma napadne píšem 😂
Udri ju, je to Francúzka!
https://www.tv-archiv.sk/udri-ju-je-to-francuzka
pekna romanticka komedia
Serial Outsider na HBO. Je super.