Poraďte dobrý film

levq
29. feb 2020

Ahojte, poraďte prosím nejaký fajný film, akčný, triler, mysteriózny... Kľudne môže byť aj bez slovenského dabingu. Ďakujem! 😉

halci
29. feb 2020

Serial Outsider na HBO. Je super.

demonka5
29. feb 2020
kikulienkadd
29. feb 2020

Ahoj,mňa minulý týždeň zaujal v telke film Udalosť (The Happening) s M.Wahlbergom a Zooey Deschanel. Mám rada staršie filmy a môj obľúbený je 3 dni k slobode s Russellom Crowe.

gabulienka623
29. feb 2020

Mňa teda naposledy veľmi zaujala filmová séria Oddelenie Q - Zložka 64 a Odkaz vo fľaši, je to krimi ale super, myslím že 6-7 filmov je v sérii, tak už sa chystám aj na dalsie

martinals
29. feb 2020

Ahoj mňa dostal film Sirota je to horor, pozri na nete.

manqua
29. feb 2020

@halci pripajam sa, musim ti dat za pravdu, je brutal!

petulkahu
29. feb 2020

@gabulienka623 ja len doplnim, ze filmy su este 2 - Zabijaci, Zena v klietke. Viac uz ich natocenych nie je zatial..

nenne9
29. feb 2020

@gabulienka623 ten Odkaz vo fľaši som videla pred par rokmi v kine.pecka! Mal dve linie.jednu tu krimi a druhu tu o tolerancii nabozenstiev hlboky odkaz.teraz uz su epizody s tymi hercami tusim aj v telke ako krimi seriál že?

popa86
1. mar 2020

Ahoj, mňa teda zaujal film s názvom Dom na konci ulice... pre mňa úplne super, lebo záver ma totálne šokoval ( som pozerala s otvorenou pusou ako to vypálilo+ to napätie)👍 .

lenadka
1. mar 2020

Ďakujem za inšpiráciu.

lavender273
1. mar 2020

Joker 😎

gabulienka623
1. mar 2020

@nenne9 to neviem, že je aj seriál. Ale tie filmy sú perfektné

levq
autor
1. mar 2020

Ďakujem, určite čeknem všetky 😉

levq
autor
1. mar 2020

@lavender273 Hej, oplatí sa vidieť? Počula som, že super film.

jaroe
1. mar 2020

@kikulienkadd kedy prosim ta isla ta Udalost? A na akom programe? vdaka

kikulienkadd
1. mar 2020

@jaroe musím to nájsť. Napíšem ti kedy to presne šlo. Mám Orange tv s archivom,pozerala som to na etapy bez reklam,preto neviem presne,zistím to ...

lavender273
2. mar 2020

@levq urcite ano. Plus je to pre mna vyborny herecky vykon.

gdulskadarina
2. mar 2020

@levq za mna teda nic prevratne, cakala som mozno trosku viacej od toho, kedze tolko ludi to ospevovalo, pre mna len taky zlaty stred :/

kikulienkadd
2. mar 2020

@jaroe prepáč, vôbec to neviem nájsť, bolo to na joj plus ale kedy,to sa mi už nedá zistiť.

rebekamarcusko
7. apr 2020

Mne sa veľmi páči dráma 21 gramov určite odporúčam. Ja som dosť filmový maniak, ale momentálne má nenápadne nič také co je fakt perfektne. Keď ma napadne píšem 😂

martinkasman
24. máj 2021

Udri ju, je to Francúzka!

https://www.tv-archiv.sk/udri-ju-je-to-francuzka

pekna romanticka komedia