Ahojky viem, ze cista banalita ale co je podla vas lepsie??? Whatsapp alebo viber? Neviem sa rozhodnut co je lepsie co sa tyka funkcii a hlavne bezpecnosti .....co pouzivate vy?
ja používam telegram už niekoľko rokov a sme spokojní 🙂
Najbezpecnejsi mas Signal
Za mňa WhatsApp.
Juj ani jedno 😁 ak to myslíš seriózne, tak Signal
@zooeynka podobne ako whatsapp ma end-to-end šifrovanie. Ja Signalu dôverujem kvôli tomu, že je to open source, ktorýkoľvek developer na svete môže nazrieť do kódu a skontrolovať pripadne backdoory, server Signalu napr. nevie koho máš v kontaktoch. Bol na ňom vykonaný seriózny bezbečnostný audit. Má podobný šifrovaci protokol ako whatsapp ale ako citujem manžela, bezpečnostnostneho experta "ten protokol je úplne niekde inde.. ". Našla som nejaký stručný porovnací článok, ktorý to možno lepšie vysvetli a zhrnie ako ja 🙂 https://vosveteit.sk/whatsapp-telegram-ci-signa...
@zooeynka asi tak. Ja mam aj signal, mam na nom asi 20 ludi, ale nevyuzivam ho vobec, so vsetkymi whatsupp . A zasa nepisem si take veci ani neposielam s nikym, aby som to potrebovala davat do signalu.
Tak ja pouzivam obe. Na viber mam rodinu a na WhatsApp zbytok ľudí. Darmo budes mat to co je tebe lepšie keď okolie to nemá.
V Spain vsetci ficia na whatsapp, viber prakticky nepoznaju, a aj moja rodina a kamosky na Sk presli na whatsapp, pokial viem, na Sk sa ale viac vyuziva viber, teda aspoñ donedavna. Lepsie je pre teba to, co najviac pouzivaju tvoji znami
Oboje mam....lebo cast mojich znamych je tam a cast tam. Viber ma vela reklam