Poradíte mi s prihlásením na messenger?

14. feb 2021

Potrebujem vedieť keď priatel ma msg a Facebook prihlásenie pomocou SMS kódu a ten kód mam a keď sa prihlásim z môjho mobilu na jeho msg príde mu nejaká sms alebo niečo? Ze sa prihlásilo kove zariadenie? Nie je to pekne,ale mam podozrenie a potrebujem si ho preveriť či má podvádza :( viete mi s tým poradiť? Kód ktorý mu pri registrovani na fb prišiel mam

janai1
14. feb 2021

Pokiaľ viem tak prihlásenie pomocou SMS kódu znamená, že pri každom prihlásení príde nový kód 🤔

petamich
14. feb 2021

kod ktory mu prisiel pri prihlaseni ti nestaci, ako pise @janai1 ak ma prihlasenie cez SMS znamena to, ze pri kazdom prihlaseni mu pride cez SMS novy kod, ktory ma platnost zopar minut

autor
14. feb 2021

Tak on sa registroval na fb cez tel číslo...tak si myslím že len s tým kódom sa prihlási na fb ak si nezmenil heslo no

ninusa221
14. feb 2021

Ja som raz takto dala ze cez email daky kód hned mi volal 😂 ale ja to mam tak ze mne pride do upozornenia ci som sa prihlásila v tom čase a na tom mieste plus sa to da pozriet aj na fb kto kde bol kedy prihlásený aj na akom zariadení uz to neni take lahke ako dakedy 😂

autor
14. feb 2021

Kde sa to dá pozrieť ja to musim nejako zistiť musim sa tam dostst

petamich
14. feb 2021

som jedina, ktorej to nepride uplne normalne, ze sa partnerovi chces dostat do jeho konta na FB? uz to, ze mas podozrenie nie je v poriadku, to ze mu neveris tiez nie je v poriadku a to uz sa rovno mozete rozist bez ohladu na to co zistis, zeny ja vam niekedy fakt nerozumiem
a este raz ak ma aktivovane dvojfaktorove overenie = heslo a kod (napr. cez SMS), tak ti heslo nestaci a ked si myslis, ze ti staci, tak to vyskusaj a uvidis

babydesire
14. feb 2021

Ved si kukni jeho mess v telefone,ked uz ho chces spehovat..

veronikaszabova
15. feb 2021

@petamich tiez mi to nepride OK.
By ma hanba fackala, keby som sa znizila na lustrovanie chlapovho mobilu. Kde je dovera? 🤦‍♀️🤷‍♀️