Hľadám seriál s inteligentným humorom, aj na zamyslenie sa, so slnkom, teplom, energiou, pre ženskú po 40-ke. Nech dáko ešte vydržím túto zimu. HBO, Netflix, Disney. Poradíte?
Mňa veľmi bavila Valeria. Je to španielsky seriál, aj keď na zamyslenie to úplne nie je 😂 Proste taká oddychovka plná slnka, humoru a sexu takisto :D Pri tom som úplne vedela vypnúť.
Nespĺňa asi všetky požiadavky ale odporúčam White Lotus, hlavne 2. séria 🙂
The Kominski method. Teoreticky splna vsetky poziadavky. Je to LA, Hollywood, vtipne sarkasticke i laskave prekaracky sa ludi, co sa dobre poznaju, plus sem-tam zivotne poucenie pre hlavnych hrdinov (na zamyslenie pre divaka).
Podla skut. udalosti Candy: smrť v Texase s Jessica Biel https://www.csfd.sk/film/1157306-candy-smrt-v-t...
👍
Tiež výborný Alaska Daily. Obe na Disney+
hotel Portofino.
@danalop Jej, toto som aj ja pozerala, bol super, tiez sa mi to pacilo🙂 Normalne ma mrzi, ze uz pravdepodobne ani nebude dalsia seria. Alebo bude? Nevies? Nemas dake informacie? Nezachytila som vobec :D
Ja keď sa chcem zasmiať, pustim si "modern family".. je tam aj teplo 😅
Virgin River na Netflixe, veľmi pohodový seriál a nádherná príroda.
ja mam pocit, ze som uz na netflixe videla vsetko take aktualne, co stoji za to pozerat :D vsade sice pchaju lgbti (nemam nic proti), ale ked uz to vidim aj v takych serialoch, kde by som to cakala najmenej, tak akoze nechapacky celkom :D
After Life splna vsetko 🙂 a The Office sice s primitivnym humorom, ale dokonala oddychovka
Však také na netflixe čo sa da pozrieť je ty,krv a voda,sex/život,stratená v bielom šume,hriešna túžba,tekuté piesky,lockwood a spol.,dievča a astronaut,priateľka smrti,zaklínač,...nie je to všetko o slnku humore a teplé ale dá sa pritom zrelaxovať.a myslím že si to pozrie aj žena po 40ke ako si ty.
No tam je toho skutočne veľa, to všetko nepozrieš ani keby čo bolo :D Úplne najviac zbožňujem, keď si poviem, že teraz si dám pauzu od pozerania seriálov, pre zmenu vezmem do ruky knihu, ale potom mi niekto odporučí seriál, ktorý si "musím pozrieť" :D a je to v ťahu, trávim pri tom každú voľnú chvíľu. :D
@eee30 nie je to ani na jednom z toho čo píšeš 😅 ale na zamyslenie určite Severance