Ahojte priatelia, prosim, najde sa tu niekto, kto by mi vedel prinavratit existenciu profilu na FB? Prislo mi upozornenie ze moj profil je zablokovany z dovodu porusovania pravidiel na instagramovom ucte, uviedli nazov nicku, ktory nie je moj. Cez toto oznamenie sa na FB neviem nikam prekliknut.
K FB mam nadalej pristup formou 2fazoveho overenia, cize sa viem aspon do toho oznamenia cez heslo dostat.
Mam sice instagram ale iny nick ako oni uvadzaju. Tak aspon cez moj instagramovy ucet som skusala pisat maily, ci spravy na centra pomoci Mety s vysvetlenim, ze sa domnievam ze ide o nedorozumenie, kedze nie som si vedoma porusenia pravidiel, ani predtym upozornena som predtym na nic nebola
Zatial uz vyse mesiaca bez odpovede.
Skusila som cez instagram v ramci kadeakych tipov vymazat appku, odinstalovat ju...
Okrem ineho sa mi nejakym zazrakom podarilo zablokovat profil na FB pre priatelov. Teraz to neviem odblokovat naspat, aby profil bol aspon videny medzi priatelmi.
Svoj profil som mala od r 2009 :(
Riesili ste nieco podobne, ci poznate niekoho, kto by mi s tym vedel pomoct. Kludne si za takuto sluzbu aj zaplatim, lebo v profile mam d cennych fotiek a videi, na ktore zial nemam pristup.
Vopred moc moc dakujem za pozornost a docitanie.
Martina
klikla si na podvodný link
sice neviem konkretne poradit,ale iste by som v prvom rade odpojila insta ucet od fb- navod najdes na nete a potom hned zmenila heslo na oboch uctoch