Pomoc s Wordom

sandra49
15. jan 2024

Ahojte. Prosím vás pekne, potrebujem pomôcť s úpravou vo worde. Prikladám fotku.
1. To čo je modrou potrebujem urobiť tam, kde to je červenou. Aby som do toho mohla vypísať čísla.
2. To co je žltou potrebujem zmenšiť aby to bolo asi take veľké ako to modré. (Potiahnutim listy nahor, ktora sa mi tam zobrazi, to nefunguje)
Za každú pomoc veľmi vopred ďakujem! 🙏🙏🩷

vulka
15. jan 2024

Nakopíruj

sandra49
autor
15. jan 2024

@vulka dakujem, nefunguje..uz som nejako prišla na to, ako tam vložiť tie bunky, takže to mam.. Ale neviem zúžiť. Pretože potiahnutim mi to nejde.

vulka
15. jan 2024

@sandra49 Jasne, že nie potiahnutím, keď si to urobila Entrom

sandra49
autor
15. jan 2024

@vulka a vieš alebo chceš mi s tým pomôcť?

lulamx
15. jan 2024

@sandra49 predpokladam, ze je to tabulka. pozri, ake vlastnosti ma modry riadok a podla toho nastav zlty. najma vysku. skontroluj, ci tam mas rovnaky font, velkost pisma a ci tam nemas enter navyse.
v cervenom daj rozdelit riadok na dva a potom horny daj rozdelit na stlpce, tolko, kolko potrebujes.

simca06022011
15. jan 2024

Preco to nespravis v excelly? ci uloha nejaka? inak by som isla cez vlozit tabulku a potom vlastnosti upravis, a ostatne riadky urobis presne rovnako ako ten jeden

ibrunova
15. jan 2024

Skús kliknúť na tú prvú tabuľku, stlač štetec (kopírovať formát) a klikni na tú žltú tabuľku .

misienka123
16. jan 2024

Prosim ake to je písmo za odražkami?

martapir
1. máj 2024

Ahojte ako text rozdelím vo worde tak aby bol jeden riadok rozdelený pod seba bez použitia Enteru tak ako je na foto

ibrunova
1. máj 2024

@martapir a prečo bez Enteru?

martapir
2. máj 2024

@ibrunova také je zadanie

ibrunova
2. máj 2024

@martapir tak potom už len medzerníkom alebo tabulátorom.

lulamx
2. máj 2024

@ibrunova alebo dvojriadkova tabulka s "neviditelnou" mriezkou?