Pomoc s messenger aplikáciou

27. nov 2024

Baby pomoc, mam telefon kde som prihlásená na mess. a fb, stala sa taká vec, moje dieťa sa mi prihlásilo do mojho uctu cez jej tablet. Ako?????? Ved heslo nezadala?? Prislo mi upozornenie kde ju hodilo cez kod na whatsapp ale ja som jej ho nedala a po chvili bolo aj tak prihlásené. Ako je toto mozne? Ako to mam zablokovat aby sa to neopakovalo? Tablet bol nepoužívaný. Normalne klikli na pridat ucet vyhľadalo moj ale nikde to neviem zablokovat. Odhlásila som sa na fb z inych zariadení ale opakovane mi po zla na tablete moznost prihlasit sa do mess. a to bez hesla akéhokoľvek. Tak dajte prosim postup.

frflos_nespokojny
27. nov 2024

na tablete si prihlasena na tvoj ucet.
na tablete urob nove prihlasenie na iny mail

nenapadnyuzivatel
27. nov 2024

Na facebooku sa da nastaviť dvojstupňove overenie pri prihlasovaní. Mam to všade je to super vec, nedostane sa ti tam nikto len tak. Do sms ti vždy pride kod na prihlasenie ak sa teda budeš niekde inde prihlasovať. Skus to☺️

autor
27. nov 2024

@frflos_nespokojny to nepomohlo stale ked otvorim mess na tablete ponuka mi moj ucet prihlasit sa , dava na vyber aj pri zmene uplne ineho uctu. To je co sa tyka tabletu. Nastavila som na svojom fb dvojstupňové overenie iba tam ma upozorní na prihlásenie na fb aj na sms. Ponuka mi rovnaky email na mess. pod kt. som aj ja registrovaná ale netuším ako ho zmenit asi nijako ked mam svoj ucet pod nim.
@nenapadnyuzivatel Aano presne toto som urobila uz to nepusta. Akoze nie je to zase hrozne nic take som tam nemala ale predsa akoze skoro ma vyložilo.

frflos_nespokojny
27. nov 2024

skusil by som sa odhlasit na tablete z uctu google play.
odhlasit na whatsapp, odinstalovat whatsapp aj data.
prihlasit na tablete s novym uctom, nainstalovat whatsapp

rozculena
27. nov 2024

nemáš zosynchronizovaný mobil s tabletom?