Pomoc s filmom

victoryma
3. dec 2021

chcem sa spytat, je lockdown tak by som rada doplnila nejake filmiky.

len ma nenapadaju opat nazvy... neviete o nejakych dobrych ked aj starsich napinavych trileroch? co hned od zaciatku nie je jasny cely dej...

alebo nieco romanticke. volakedy som videla film ako nejaky podozrivy chlap z niecoho co nespachal usiel k zene co mala tusim pomarancovu farmu. potom sa zamilovali a byvali tam, on jej pomahal nepamatam si presne dej... ak by niekto vedel nazov, je to starsi filmik

alebo aj take mlade baby sa stahovali do inej stvrte, a tam sa zamiloval do jednej z nich bohaty chalan, no myslel si ze aj ona je bohata, lebo sa zozmamili pred americkou bielou vilou. zacinal ten film stahovanim aj koncil stahovanim.... tiez starsi film...... ona mu az neskor povedala ze je chudoba..

alebo ak viete o nejakych podobnych filmoch, kde si menia ulohy, alebo predstieraju manzelstvo ci vztah kvoli nejakym oslavam...

alebo ine typy vdakaaa

bazalka1
3. dec 2021

Tamten treti film mi pripomina filmy s Jennifer Lopez...skus pokukat ake filmy nahrala...mala vela romantickych. Potom aj Matthew McConaughey mal vela romantickych. Pamatam na Ako sa zbavit chlapa za 10 dni. A potom take oddychovky ako Diabol nosi Pradu.... Alebo smrt jej pristane.... Viac mi teraz nenapada. Dlho som nic nepozerala :D a som viac na iny zaner...

lucik194
3. dec 2021

stary dobry romanticky je “prazdniny”
dve dospele zeny si na vianoce vymenia domy, jedna v uk a druha zije v los angeles

lindous
3. dec 2021

Nie som veľmi filmový maniak, ale z trilerov vždy prvý čo mi napadne je Gone girl (nie som si istá slovenským prekladom, tuším Stratené dievča) 🙂

grace55
3. dec 2021

@victoryma ten druhy bude From Prada to Nada, neviem ako v slovenčine.

kikus7
3. dec 2021

@grace55 V slovenčine je to "Zbohom Prada".

victoryma
autor
3. dec 2021

Dakujeeem. Kľudne keď niekoho ešte niečo napadne budem rada

kikus7
3. dec 2021

@victoryma Ja som si teraz spomenula na trillery Sedem sestier (z roku 2017), Všetko najhoršie. Pred dvomi rokmi som chodievala do kina skôr na komédie, romantiku, akčné. Teraz som si chcela ísť pozrieť jeden film, kde som bola ako komparz, ale vidím, že danú webstránku zrejme zrušili. Máte tip na stránky, kde by som si mohla pozrieť filmy aj bez registrácie a prihlasovania sa? Bezplatne, ale online, reklamy mi vôbec nevadia. Pokojne info aj do súkromnej správy, ak by ste vedeli. Ďakujem.

moonlight1210
4. dec 2021

Skus film Moon (2009). Ak mas rada sci-fi thrillery. O chlapikovi, co uplne sam pracuje na mesiaci (dohliada na tazbu helia) a doma ho caka zena s trojrocnou dcerkou. A ked ma posledne dva tyzdne pred koncom trojrocneho kontraktu a ma ist domov, zacnu sa diat veci.

lucik194
4. dec 2021

@kikus7 bud stiahni z ulozto alebo stream z kukajto (tu na zaciatku zavries 4 reklamy a pozeras cely film bez reklam)

luciah187
4. dec 2021

@lucik194 ten milujem

kikus7
4. dec 2021

@lucik194 Super. Díky moc. Skúsim to kukajto. 😊

annevoight
18. júl 2024

@victoryma už si prišla na názov?

annevoight
18. júl 2024

@victoryma 1. Film o podozrivom mužovi a žene s pomarančovou farmou
Tento film by mohol byť "The Rainmaker" (1997). Je to dráma založená na románe Johna Grishama. V príbehu sa síce nevyskytuje pomarančová farma, ale hlavný mužský hrdina je právnik, ktorý sa zaoberá podvodmi a snaží sa bojovať za spravodlivosť. Film sa zaoberá témami lásky a morálky, takže niektoré prvky môžu byť podobné.

Ak máš na mysli niečo iné, môže to byť aj "The Other Woman" (1954) s Jean Simmons a Dana Andrewsa, kde muž utiekol pred zákonom a začína nový život s ženou na vidieku.

2. Film o bohatej dievčine a bohatom chalanovi
Podľa tvojho opisu to môže byť "Pretty Woman" (1990). Tento film je o bohatej podnikateľovi (Richard Gere) a prostitútke (Julia Roberts), ktorí sa zamilujú, aj keď začínajú s veľmi odlišným postavením.

Ďalším filmom, ktorý by mohol zodpovedať popisu, je "An Affair to Remember" (1957), kde je výrazný sociálny rozdiel medzi hlavnými postavami, aj keď príbeh sa sústredí viac na romantiku a zložitosti vzťahov.

3. Filmy, kde si menia úlohy alebo predstierajú manželstvo
"The Prince and the Pauper" (various adaptations) - Príbeh o dvoch chlapcoch, ktorí si vymenia úlohy; často sa adaptuje do rôznych filmov a verzií.

"It Happened One Night" (1934) - Klasická romantická komédia o bohatej dievčine, ktorá utečie a skrýva sa s novinárom, ktorý sa pretvaruje, že je jej priateľ.

"The Apartment" (1960) - Film o mužovi, ktorý umožňuje svojim nadriadeným používať jeho byt na milostné aféry, čo vedie k nečakanému románu medzi ním a dievčinou, ktorú má rád.

"The Princess Diaries" (2001) - Aj keď je to viac pre mladých divákov, obsahuje elementy predstierania a zamieňania úloh v kontexte moderného príbehu o princeznej.

"The Truth About Cats & Dogs" (1996) - Komédia o žene, ktorá predstiera, že je niekto iný, aby získala romantický záujem muža, čo vedie k rôznym komickým situáciám.

Odporúčania na podobné filmy
"Two Weeks Notice" (2002) - Komédia o žene, ktorá pracuje pre bohatého muža a ich vzťah sa vyvíja do romantickej roviny.

"While You Were Sleeping" (1995) - Romantická komédia, kde hlavná postava predstiera, že je zasnúbená s mužom, ktorého zachránila pred nehodou, čo vedie k nečakaným romantickým komplikáciám.

victoryma
autor
26. júl 2024

@annevoight dakujeeem

annevoight
26. júl 2024

@victoryma ahoj. Len som sa chcela či nemáš záujem o nejakú vec z môjho názoru, ktorú inzerujem. Ak chceš môžeš sa pozrieť.