Ahojte všetci, idem s k vám s prosbou o radu. Mala som dlhé roky účet na facebooku, včera mi ho z nejakých pričin fb zablokoval vraj som porušila nejaké práva. Už som sa zmierila s tým ze som prisla o všetky foto a priateľov tak som sa rozhodla, že sa zaregistrujem znova. Aj sa to udialo ale asi po dvoch minutach ma odhlasilo a opäť mi napisalo ze je účet blokovaný. Myslelansom ze je to ip adresou tak mi nový účet spravil muž v nemecku po 4 hodinách opäť to isté. Prosim vás nema s tym niekto skúsenosť? Mam tomu chápať ze uz si nikdy nebudem môcť založiť účet? Ďakujem
treba zistit vo FB preco ta zablokoali, neprisiel ti email? Zvykne tam byt aj kontakt, alebo nieco na riesenie problemov. Tak zvyknu pisat, a riesit ludia co im zablokuju konta/skupiny.. niekedy fakt somariny to mozu byt.
oni teraz budu prehadzovat na novu verziu od zajtra myslim tak mozno maju len technicke chyby
@simca06022011 áno prišiel vraj som porusila pravidlá facebooku, zdieľala som totizto prispevok kde jedna pani predavala tričká tak kvôli tomu. Pisala som aj na centrum pomoci a nic ja nerozumiem keď si založím nový účet funguje 4 hodiny a vyhodí ma hneď
Tvrdý reset telefónu nova sim karta nový email nastaviť generátor kódov aj telefónne číslo a pôjde 🙂 trištvrte roka som nemohla mať Facebook robila som reset telefónu tak zo srandy som stiahla FB že skúsim urobiť na nové číslo a ide mi 🙂
Tie účty už naspäť nikdy nezískaš žiaľ...
@nadal2345 no to je riadna blbosť 😂 ved koľko ľudí zdiela nieco co niekto predáva..
@simca06022011 presne to nahnevalo aj mňa tolko žien čo tam predáva fake oblečenie, nerozumiem prečo sa to stalo
@nadal2345 ako dlho si mala ten predtým? Nemáš dajake divné priezvisko? Alebo tá dakto nahlasuje?🤷