Pomoc s Excelom

nika0204
21. mar 2022

Prosim nie je tu niekto kto by mi vedel pomoct s jednou vecou v exceli? Ide oto ze potrebujem zmenit jednu vec v grafe a nejde to..v grafe mam vyznacene percenta a tie oercenta potrebujem odstranit.
Dakujem vopred

elenka.k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ferala
21. mar 2022

Vidím tu nejaké zmazané komentáre tak neviem, či ti už niekto poradil alebo ako to dopadlo. ešte s tým bojuješ? 🙂

mauduska
21. mar 2022

Ja som to tu mala, ale bolo tam moje meno, takže som ho vystrihla a píšem ešte raz.

Keď si označíš údaje, s ktorými je problém, tak sa vieš pekne preklikať až sem.. tu si navolíš ktoré dáta a v akom tvare chceš.

elenka.k
21. mar 2022

@ferala nie,
to ja som zmazala, lebo som prehliadla, že sa pýta v grafoch, ja som radila v bunkách, tak som vymazala, aby ma tu poniektoré nezjedli, že radím a neviem....

nika0204
autor
21. mar 2022

@nika0204 fu tak mne to neviem preco ukazuje inak..ja by som potrebovala odstranit percenta nalavo ako su 0-5-10-15-20-25…nejako sa mi podarilo premenit ze nie oercenta ale general dali prec percenta ale tym padom pise 0,05…atd a ja by som potrebovala len tie percenta cisto odstranit:(

elenka.k
21. mar 2022

a keby si tie modré guľky spojila, či sa nedá? keďže stačí, aby ich nebolo vidno

aliaray1
21. mar 2022

@nika0204 pravy klik, zmen si format