Pomoc s aplikáciou Bolt kolobežky

18. júl 2020

Ahojte, ja sa v tomto veľmi nevyznám, tak potrebujem pomoc... Stiahla som si Bolt aplikáciu, lebo, reku si požičiam kolobežku, keď to teraz tak "letí", vyskúšam... 😆 Už som sa prihlásila, aj som zadala číslo karty, a podľa Googlu by v pravom hornom rohu mala byť ikonka kolobežky, ale ja tam namiesto toho mám príbor...?? 🤦‍♀️ Chcela by som si pozrieť aj kolobežky v okolí, aj tie "červené" zóny, ale všelijak som skúšala, nič nejde... Čo mám teraz robiť, keď si chcem požičať, prosím? Kde mám kliknúť?

lauritka
18. júl 2020

mne to ukazuje takto :

lauritka
18. júl 2020

ked pridem ku kolobežje kliknem na naskenovat a potom ked spustim jazdu, odpočitava. si normalne zaregistrovana ??

fokuska
18. júl 2020

Nestiahla si nahodou bolt food? :D

lauritka
18. júl 2020

@fokuska aha,, mna napadol najprv WOLT 😀

fokuska
18. júl 2020

@lauritka Alebo to. Ja ich nemam tak neviem ako to vyzera, ale ona ma stiahnute nieco ako bistro - proste donasku jedla.

lauritka
18. júl 2020

@fokuska jj zrejme

autor
18. júl 2020

@lauritka Ďakujem, skúsila som na manželovom mobile, prihlásila som sa do toho istého účtu a jemu ukazuje to isté ako Tebe...tak neviem, kde je chyba 🤔

autor
18. júl 2020

@fokuska Niee, mám "normálny" Bolt, len tie kolobežky tam akosi chýbajú...ale už asi kašlem na to, ten mobil niekedy tak žerie nervy... :D

modryzrebec
29. máj 2022

Možno staršia veria androidu čo to nepodporuje. Aj ja keď som prvýkrát stiahol tak som mal možnosť iba taxíky. Na novon telefóne som už mal taxíky aj kolobežky.