Pomalá wifi

6. jún 2023

Ide aj vám tak pomaly wifi konkretne od o2? Nebaví ma furt púšťať dáta keď si platím internet a samozrejme na posratú infolinku sa ako inak nedá dovolať a ozaj nebudem 2 hodiny počúvať nejakého idiota pospevovať si do mobilu..ako to riešite? Máte nejaký typ ako to podomácky opraviť? Mám takú čiernu škatulku a na balkone antenu

bloger
6. jún 2023

Skús si zmačknúť tú funkciu WPS

bibcabi
7. jún 2023
Používateľ bibcabi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bibcabi.

podla mna najlepšie riešenie jetam zavolať a počkať teda :D alebo sa ísť opýtať niekde do officu

uctik
21. jún 2024

@bloger ako s tým súvisí wps 😅, to je funkcia ak si zabudol heslo na wifi.

uctik
21. jún 2024

Ísť k inému poskytovateľovy - www.porovnávacinternetu.sk

Za mňa skús wispa, na tej stránke čo som ti dal hore ho nájdeš pod typom pripojenia - wifi/ fwa.

bloger
22. jún 2024

@uctik Mne sa zdalo, že je to na lepšie pokrytie signálom. Určite je ale dobrá vec wifi extender alebo opakovač signálu. Slabý wifi signál nemusí byť zapríčinený poskytovateľom.

uctik
5. júl 2024

@bloger wifi extender ti spomali wifi ( mam skusenosti ), lepsie pouzit AP, moze byt aj stary router v rezime " acces point " s rovnakym nazvom siete a heslom ako je na prvom/ hlavnom alebo ako to nazveme routri.

Ak nechces tahat kable tak extender je ok, ale kabel je kabel.

uctik
5. júl 2024

@uctik Samozrejme najlepsie AP od ubiquity 😊, ale to je uz drahe.

uctik
31. júl 2024

@bloger A pomaly internet ti vacsinou sposobuje vacsie zatazenie siete, ak sa to deje u teba doma, vies to vyriesit nastavenim qos ( ale to je siroky pojem - okrem limitu rychlosti danych zariadeni, vies optimalizovat a upravovat sietove protokoly, cez ktore bezia urcite aplikacie google, youtube, twitch .... ), ak u poskytovatela, s tym uz samozrejme musi robit nieco on.